Körforgásos gazdasági stratégia és akciótervet bemutató konferencia

2023. március 23-24-én Budapesten kerül megrendezésre a Miniszterelnökség hazai körforgásos gazdasági stratégiát és akciótervet bemutató záró konferenciája, ahol személyesen és online formában is lehetőség van a részvételre. A rendezvény célja a hazai vállalkozói szféra körforgásos gazdasági átállásának előmozdítása, inspiráló és mások által is használható példák bemutatása, a várható hazai és uniós források megismertetése, valamint a nemzetközi kapcsolatok erősítése.

A Miniszterelnökség Közlekedési, Környezeti és Energiahatékonysági Fejlesztési Programok (KEHOP) Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárságának szervezésében 2023. március 23-24-én Budapesten, a Radisson Blue Béke Hotelben (1067 Budapest, Teréz krt. 43.) kerül megrendezésre a hazai körforgásos gazdasági stratégiát és akciótervet bemutató záró konferencia. A konferencia személyesen és online formában kerül megrendezésre.

A konferencia nyelve magyar és angol, tolmácsolást biztosítva lesz.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékot 2023. március 8. 17 óráig jelezheti az alábbi formanyomtatvány kitöltésével:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQ-0Cll89B7rNRPTkcrDjw62-21HblzGnq6ugo3oohfOKDjw/viewform?usp=pp_url

A konferencián személyesen résztvevők számára étkezést biztosítanak.

A rendezvény minden olyan vállalkozásnak hasznos lehet, amely körforgásos gazdasági stratégiában veszt részt, illetve ajánljuk minden vállalkozásoknak, legyen szó for-profit vagy non-profit szemléletről, amely általában érdeklődik új körforgásos üzleti modellek és lehetőségek iránt, továbbá a három kiemelt szektorban aktív vállalkozásoknak (biomassza alapú gazdaság/élelmiszeripar, építés/építőipar, műanyagok).

A konferencia tervezett programvázlata és néhány érthető példa a körforgásos gazdasághoz csatolt dokumentumban olvasható.