Kiberbiztonsági rendezvénysorozat Szegeden

A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (továbbiakban: SZTFH) 2023. májusában egy többállomásos országos rendezvénysorozatot szervez, amely során bemutatja a vállalatokat érintő aktuális kiberbiztonsági fenyegetéseket, valamint a kiberbiztonsági tanúsításról és a kiberbiztonsági felügyeletről szóló új törvényt, amely meghatározza az érintett ágazatokat és vállalkozás típusokat, valamint azokat a követelményeket, amelyeket az érintett vállalatok elektronikus információs rendszerei esetében teljesíteni kell. Az esemény kitér a vállalatokat érintő, a törvényben foglalt jövőbeni kötelezettségekre és előírásokra. Nevezett jogszabály - a vállalati kiberbiztonság erősítése érdekében az SZTFH kezdeményezésére készült el, és számos kiemelt ágazatban szolgálja a közép és nagyvállalatok kiberbiztonsági szintjének növelését.

A tervezetten 1 1,5 órás rendezvényen a résztvevők az előadásokat és kerekasztal-beszélgetést követően kérdéseket tehetnek fel a témában az SZTFH képviselőinek.

A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóság, valamint Csongrád-Csanád Vármegye Önkormányzata várja a vállalkozások képviselőit (szerveztenként maximum két főt) a 2023.05. 17-én megvalósuló szakmai rendezvényre. 

Helyszín: 6720. Szeged, Tisza Lajos körút 2-4., Belvedere-palota, Oktatóterem
Időpont: 2023. május 17.10:00 óra

Előadók:

  • Dr. Bencsik Balázs, az SZTFH Kiberbiztonsági Tanúsítási Igazgatója
  • Király Anna, az SZTFH kiberbiztonsági szakértője

Moderátor: Bor Olivér, az SZTFH kiberbiztonsági szakértője

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, jelentkezés és további információ:
https://sztfh.hu/esemenyek/kiberbiztonsagi-rendezvenysorozat/

A hivatalos meghívó a csatolt dokumentumok között elérhető.