Jelentkezési értesítő (SZKTV, OSZTV)

Tisztelt Intézményvezető Asszony/Úr!

Kedves Versenyfelelősök!

Hivatalos Értesítő 2021. évi 54. számban (2021-11-05) jelent meg a 2021/2022. tanévben megrendezendő Szakma Kiváló Tanulója Versenyre és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyre az Innovációs és Technológiai Minisztérium felhívása.

A jelentkezési felületet, a www.szakmasztar.hu honlapon megnyitottuk.

Jelentkezési határidő: 2021. december 16.          

A jelentkezési határidőt követően, a felület lezárásra kerül. A felület használatával kapcsolatos kérdés esetén keressenek bizalommal.

A koronavírus-járvány miatt kihirdetett, hatályos egészségügyi és járványügyi szabályok, valamint a hatáskörrel rendelkező intézmények (pl. Nemzeti Népegészségügyi Központ) által meghatározott intézkedések betartása (pl. távolságtartás, maszk, szellőztetés, kéz fertőtlenítő biztosítása stb.) és betartásával szükséges az írásbeliket lebonyolítani.

A tavalyi évhez hasonlóan, az egészségügyi hatóságok állásfoglalásai alapján javasolt, alkalmazandó biztonsági intézkedések betartását és betartatását kérjük:

  • A védőmaszk viselése az írásbeli vizsga alatt a felügyelők számára és a versenyzők számára is kötelező.
  • Az érintett épületekben a belépés általános szabályai érvényesek.
  • A teremben a versenyzők számának korlátozása (max. 10 fő), valamint a minimum 1,5 m távolság biztosítása a versenyzők közötti fertőzés kockázatát minimalizálja.
  • Minden helyszínen kézfertőtlenítőt biztosítunk, kérjük rendszeres használatát.

 

Vállalkozási ügyviteli ügyintéző szakma tanulmányi versenye nem az MKIK által kerül megrendezésre. A Vállalkozási ügyviteli ügyintéző szakma iránt érdeklődők a Hivatalos Értesítő 2021. november 11-én megjelent 55. számában közzétett „A pénzügyminiszter közleménye az 5 0411 09 02 Vállalkozási ügyviteli ügyintéző szakma 2021/2022-es tanévi Országos Szakmai Tanulmányi Versenyének meghirdetéséről” című közleményben meghirdetett tanulmányi versenyen vehetnek részt.

Kérjük, hogy az írásbeli versennyel kapcsolatos részletes információkat legyenek szívesek továbbítani a versenyzőknek.

Jó felkészülést és jó egészséget kívánunk!