Ismét Buying Mission program Törökországban

Ismét Buying Mission Programokat szerveznek a Törökország iránt érdeklődő cégek részére. A Buying Mission Programokat nemzetközi vásárok alkalmával szervezik török ​​kamarák és szövetségek, a Török Köztársaság Kereskedelmi Minisztériuma égisze alatt, amellyel kiváló lehetőséget nyújtanak az adott ágazatokban működő török ​​exportáló/termelő vállalatok legfontosabb képviselőinek nemzetközi partnerek felkutatására.

A programban való részvétel segíti a cégeket az üzleti kapcsolatok kiépítésében azáltal, hogy a helyszínen kétoldalú tárgyalásokat kezdeményezhetnek egymással.
Felhívjuk figyelmét, hogy a szállást (beleértve a reggelit) és a résztvevők helyi transzferköltségét (minden vállalatból egy-egy képviselő esetén), a török ​​kereskedelmi minisztérium fedezi.

Az érdeklődő cégek a Buying Mission Programban való részvételre a mellékelt jelentkezési űrlap kitöltésével jelentkezhetnek, amelyet kérjük juttassanak el a Kereskedelmi Tanácsadó Török Nagykövetségi Hivatalának e-mailben (budapeste@trade.gov.tr) 3 nappal a jelentkezési határidők előtt, amelyről bővebb információt a mellékelt táblázatban olvashatnak.

Kérjük figyeljen a programok időpontjára, és kerüljék az utolsó pillanatban történő lemondást. Tárgyalni angolul (németul vagy franciául) tudnak majd.

Kérjük, figyelmesen olvassa el a Törökországba való beutazással kapcsolatos információkat: https://www.turkishairlines.com/en-int/announcements/coronavirus-outbreak/travel-restrictions/index.html