IoT, AI és robotika - SIDO üzletember-találkozó

2020. szeptember 3-4. között kerül megrendezésre Lyonban a SIDO nemzetközi üzletember-találkozó, amely az IoT, mesterséges intelligencia és a robotika témáira fókuszál.
Maga a SIDO kiállítás 6. alkalommal, a nemzetközi üzletember-találkozó ennek keretében pedig 4. alkalommal kerül megrendezésre.
A rendezvényre a cégek mellett, kutatóintézeteket és egyetemeket is várnak. A szervezők 10.000 látogatóra és 450 kiállítóra számítanak a SIDO-ra, amely Franciaország egyik legjelentősebb eseménye a témában.

Témák:

  • Internet of Things (5G, önvezető autók, blockchain, felhő, kriptovaluták, machine to machine, alkatrészek/egységek, nyomtatás/szkennelés, processzorok/chipek, protokollok/telekommunikáció/infrastruktúrák, kvantum számítás, szenzorok/szenzor hálózatok) 
  • robotika (fogyasztói és iparirobotika, hardver és szoftver robotok számára, UAVs/drónok)
  • mesterséges intelligencia (algoritmusok, AR/MR/VR, adat elemzések és adatgyűjtés, digitális asszisztens assistant, arc és vizuális felismerés, gépi tanulás, beszéd- és hangfelismerés)
  • alkalmazási piacok (agrifood/agritech, felhasználói élmény, energia & közművek, egészségügy, otthon, életstílus/szórakozás, gyártási iparág, szállítmányozás és logisztika, biztonság és védelem, okos városok, egyéb)

Tervezett program:

  • 2020.09.03., csütörtök: 
    8:00 - 19:00 online üzletember-találkozó a távoli résztvevőknek
    9:20 - 14:40 személyes üzletember-találkozó a helyszínen lévőknek (Cité internationale - Centre de Congrès)

  • 2020.09.04., péntek
    8:00 - 19:00 online üzletember-találkozó a távoli résztvevőknek
    9:00 - 14:20 személyes üzletember-találkozó a helyszínen lévőknek (Cité internationale - Centre de Congrès)

Időpont: 2020. szeptember 3-4.
Helyszín: online vagy Lyon, Franciaország
Jelentkezés az üzletember-találkozóra (09.02-ig lehetséges)https://sido2020.b2match.io/
Információk a rendezvényről: https://www.sido-event.com/en/

Amennyiben felkeltette érdeklődését a rendezvényen való részvétel, kérjük regisztrációját felénk is jelezze az eenszeged@csmkik.hu e-mail címen.