Hulladékkezelés és hulladékgazdálkodás - fórum és B2B

Fórumra és azt követő, személyes tárgyalásokra (B2B) lehetőséget biztosító találkozóra hívja a cégeket hulladékkezelés és hulladékgazdálkodás témakörben a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara (PMKIK), a Szlovák Köztársaság Budapesti Nagykövetsége, valamint a Szlovák Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Ügynökség (SARIO). 

Bemutatásra kerülnek intelligens hulladékkezelési megoldások, technológiák, a környezeti ártalom csökkentésének lehetősége, a hulladékgyűjtés és kezelés hatékony, költségcsökkentő módja mellett energiahatékony fűtési rendszerek fejlesztésére innovatív megoldások gyakorlati felhasználása, a nem veszélyes hulladék feldolgozására égetésmentes technológiák, biológiailag lebomló hulladékok ártalmatlanításának kezelésének folyamata, zöldenergiává alakítása.

Időpont: 2022. június 15. (szerda) 10.00 órai kezdéssel
Helyszín:PMKIK konferenciaterme - Törökbálint, Kazinczy Ferenc. u. 124.

Program:

9.30-tól
Regisztráció

10.00
Megnyitó és kamarai köszöntő
dr. Vereczkey Zoltán, PMKIK elnök és Szarvas Tibor, PMKIK Szolgáltató Tagozatának elnöke

10.10
Nagykövetség üdvözlő beszéde
Szép Attila, gazdasági tanácsos

10.15
Prezentáció a gazdasági lehetőségekről
Marek Pocklan, SARIO munkatársa

10.25
ADRIAN GROUP S.R.O.szlovák vállalkozás prezentációja 
(a cég rövid bemutatkozó tájékoztatója lentebb olvasható)

10.40
BIOELEKTRA SE szlovák vállalkozás prezentációja
(a cég rövid bemutatkozó tájékoztatója lentebb olvasható)

10.55
SENSONEO S.R.O. szlovák vállalkozás prezentációja
(a cég rövid bemutatkozó tájékoztatója lentebb olvasható)

11.10-től
kérdések, válaszok – a magyar résztvevők által a bemutatkozó cégeknek feltett kérdések, a szlovák vállalkozások válaszai.

12.00-től
B2B-k, kiscsoportos megbeszélések a résztvevők igénye szerinti vállalkozásokkal

A program zárása büféebéd. 

A fórumon és B2B-n való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Jelentkezési határidő: június 14.(kedd) 12.00 óra

REGISZTRÁCIÓ

A szlovák vállalkozások rövid bemutatkozó anyagát az alábbiakban olvashatják:

Az ADRIAN GROUP s. r. o. az energetika területén működő gyártással és kereskedéssel foglalkozó vállalat, amely energiahatékony fűtési rendszerek környezetkímélő fejlesztésérére és innovatív megoldások gyakorlatba történő tültetésére fókuszál, minőségi anyagok és alkatrészek felhasználásával, garantálva termékeinek magas minőségét és hosszú élettartamát. A vállalat tevékenységének lényeges részét képezi az értékesítés előtti és értékesítés utáni technikai-műszaki támogatás és szolgáltatás. Ezek a kínálati sajátosságok a szlovákiai és külföldi piacokon is vezető pozícióiba juttatták a céget a fűtési rendszerek területén. Olyan partnereket keres, amelyek komplex energiatakarékos rendszerek  gyártásával, valamint nagy ipari épületek, lakossági létesítmények fűtéséi rendszereinek a biztosításával foglalkozik. Ezen kívül szívesen együtműködne olyan vállalatokkal, amelyek a mezőgazdasági rendszerek fűtési, hűtési és szellőztetési hatékonyságának növelésével foglalkoznak. 
http://adriangroup.sk

A BIOELEKTRA SE nem veszélyes hulladékok feldolgozására kínál égetésmentes innovatív megoldást a RotoSTERIL technológia alapján. Olyan hulladékgazdálkodással foglalkozó cégeket keres, amelyek lakossági hulladék gyűjtésével, szállításával és tárolásával foglalkoznak.
http://bioelektra.com/en/

A SENSONEO cég a vállalati szintű intelligens hulladékkezelési megoldások globális szolgáltatója, amely lehetővé teszi a városok, vállalkozások és országok számára, hogy hatékonyan kezeljék a hulladékot, csökkentsék káros környezeti lábnyomukat és javítsák a szolgáltatás minőségét. A Sensoneo újradefiniálja a hulladékgazdálkodást. Egyedülálló intelligens hulladékkezelési technológiájával segít megfelelni a mai hulladékgazdálkodás legnagyobb kihívásainak – a hatékonyság és az átláthatóság növelésével. Ennek eredményeként a vállalat megoldásai lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy 30-63%-kal csökkentsék a hulladékgyűjtés kiadásait és 97%-os pontossággal előre jelezzék a tényleges hulladéktermelést. A Sensoneo több mint 60 országban van jelen, hardver és szoftver megoldásai a saját kutatásának és fejlesztésének eredményei. A cég hulladékgazdálkodással foglalkozó partnercégeket keres, amelyek hulladékgyűjtéssel foglalkoznak, valamint olyan önkormányzatokat, gyárakat ipari parkokat, ahol nagy mennyiségű hulladék keletkezik, szervezeteket, melyek a felelős hulladékkibocsátókat tömörítenek, illetve/vagy a hulladékátvétellel és visszavétellel is foglalkoznak.
https://www.sensoneo.sk

A hivatalos meghívó EZEN A LINKEN elérhető.