Hamarosan elérhetőek a vállalkozások szervezeti innovációját segítő videók

A pandémia által okozott gazdasági környezetváltozás szinte minden vállalkozó életére hatással van. Ha Ön is úgy érzi, vállalkozásának változásra van szüksége a további sikerek eléréséhez, akkor jó hírünk van. Hamarosan olyan videó anyagok lesznek elérhetők, melyek bemutatják, hogyan végezheti el a szervezeti változtatásokat, innovációt sikeresen, elkerülve az esetleges hibákat.

A kiválósági díjjal kitüntetett FLOURISH projektünk keretében az elmúlt hónapokban is zajlottak a munkálatok és olyan, nemzetközi szakértelemre alapozott, videó anyagok kerültek kidolgozásra, melyek a szervezeti innovációban segíthetik Csongrád-Csanád megye vállalkozásait is. 

Januárban a három napos FLOURISH szervezeti innovációs coach tréning sorozaton a résztvevő vállalkozások az Európai Unióban működő KKV-k innovációs igényeinek megfelelő kreatív, gyakorlat-orientált tanulási lehetőséget kaptak, melynek keretében elsajátíthatták hogyan fejlesszék szervezet innovációs folyamataikat a munkavállalók bevonásával, időmenedzsmenttel és mátrix szervezetek kialakításával. 

Hasonló pilot képzések keretében a projekt megvalósításában résztvevő 5 EU tagállamból (Bulgária, Magyarország, Litvánia, Lengyelország és Portugália) származó 6 projektpartner gyűjtött tapasztalatokat, melyek alapján a szükséges készségek és szakértelem fejlesztését segítő videó anyagok kerültek kidolgozásra, bemutatva a jó gyakorlatokat és elkerülendő hibákat. A forgatás már lezajlott, jelenleg az utómunkálatok folynak, így hamarosan elérhetővé válnak a videók a FLOURISH youtube csatornán

További információ a projektről a következő weboldalon érhető el: http://flourishproject.eu/