Pörgessük fel együtt a hazai KKV-szektort – Roadshow Szegeden

A válság kezelése, a gazdaság újraindítása, a vállalkozások védelme és fejlesztése közös felelősségünk és érdekünk – ez a szándék hívta életre idén is a Portfolio és a KAVOSZ országos gazdasági rendezvény sorozatát, melynek ötödik állomása Szegeden lesz, 2023. május 10-én az Art Hotelben. A rendezvényen előadást tart Dr. Kőkuti Attila, a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is.

KIEMELT TÉMÁK

  • Hol tartunk az alagútban és mi jön szembe? Gazdasági kilátások Magyarországon
  • Hitelezés nagyban kicsiknek – elérhető pénzügyi segítség KKV-k számára
  • Nincs más hátra, mint előre: piacbővítési, versenyképesség növelési és fejlesztési lehetőségek a térségben
  • Hogy látják a régió helyzetét a helyi vállalatvezetők és a szakpolitikai döntéshozók?

ELŐADÓK

Az ingyenes szakmai rendezvény célja, hogy átfogó képet adjon a hazai gazdasági helyzetről és összegyűjtse azokat a pénzügyi és fejlesztési lehetőségeket, amelyek segíthetik a kis- és középvállalkozásokat az újraindulásban és kiutat jelenthetnek a válságból.  

Várható-e javulás a gazdasági folyamatokban az idén? Milyen hazai források, hitelprogramok állnak a vállalatok rendelkezésére a válságkezelésben? Hogyan lehet megőrizni és növelni a versenyképességet nehezített pályán?

A rendezvénysorozat állomásain vállalatvezetők, szakértők, a szakpolitika és a finanszírozói oldal képviselői adnak áttekintést a helyi vállalkozások lehetőségeiről, a régió gazdasági kilátásairól és versenyképességéről.

Helyszín: Art Hotel (6720, Szeged, Somogyi u. 16.)
Időpont: 2023. május 10. (szerda), 13:00

A RENDEZVÉNY TÁMOGATÓINKNAK KÖSZÖNHETŐEN INGYENES, DE A RÉSZVÉTELHEZ REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES.