Gazdasági helyzet, üzleti lehetőségek Kenyában - webinárium

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyarország Kenyai Nagykövetségével együttműködve webináriumot szervez, melynek fő témái a kenyai gazdasági helyzet, üzleti lehetőségek, valamint tapasztalatok az ACPM IT Kft. előadásában.

Időpont: 2020. május 27., szerda, 10:00 óra
Helyszín: webinárium
Szervező: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
Jelentkezési határidő: 2020. május 26., kedd 10:00 óra

 

PROGRAMTERV

Moderátor: Balla László, az MKIK Afrika Tagozatának elnöke

10.00-10.05
Köszöntő Balla László, az MKIK Afrika Tagozatának elnöke

10.05-10.20
Kenyai országprezentáció Mészáros Zsolt külgazdasági attasé, Kenya

10.20-10.40
Üzleti kultúra, tapasztalatok Erdei Csaba, ügyvezető igazgató, ACPM IT Kft.

10.40-11.00
Kérdések és válaszok


Részvétel feltételei


A férőhelyek száma korlátozott, ezért a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadják el. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. Az eseményre csak azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudják elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai.

Regisztráció során a webinárium alkalmával használni kívánt e-mail cím megadása szükséges.

A csatlakozáshoz szükséges linket és információkat 2020. május 26-án kedden délután küldik meg e-mailen a jelentkezőknek.

A regisztrációs felület EZEN AZ OLDALON található.

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.

Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, ímélcím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók, mely elérhető az MKIK honlapján: MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzata

 

További információ:

Név: Lázár Viktor
Tel: +36 1 474 5131
E-mail: lazar.viktor@mkik.hu