FLOURISH - Útmutató oktatási intézmények számára

Megjelent díjnyertes FLOURISH projektünk oktatási intézmények számára készült anyaga: Útmutató oktatási intézmények számára és a Jógyakorlatok gyűjteménye.

Az Útmutató egy lényegretörő módszertani ismertető, mely segítségével az oktatási intézmények képesek lesznek a FLOURISH projekt keretében kifejlesztett innovatív képzési módszert saját képzési kínálatukba integrálni.

Az Útmutató Oktatási Intézmények részére az alábbiakra épül:

  • szilárd alapot biztosít a tanfolyam fenntarthatóságához azáltal, hogy széles körben hozzáférhető a szakképző intézmények számára; 
  • jógyakorlatok gyűjteményeként szolgál.

Az Útmutató a szakképző intézmények számára megfogalmazott általános iránymutatásokkal kezdődik, majd áttekintést nyújt az összes FLOURISH képzési modulról. Az Útmutató gyakorlati megjegyzéseket tartalmaz a kifejlesztett anyagok felhasználásáról, valamint ismerteti az adott modulhoz kifejlesztett gyakorlatok végrehajtásához szükséges előfeltételeket.

Az Útmutató tartalmazza továbbá a Jógyakorlatok Gyűjteményét is, amelyek Bulgáriából, Portugáliából, Litvániából, Lengyelországból és Magyarországról származnak. Összesen 23 jógyakorlat mutatja be, hogyan lehet a belső és külső érdekelt feleket bevonni a szervezeti innovációba.