Felhívás gazdálkodó szervezetek online felmérésben való részvételére szakképzett munkavállalók kompetenciáival, a szakképzettek foglalkoztatásával kapcsolatos témában

 

 

Felhívás

gazdálkodó szervezetek online felmérésben való részvételére

szakképzett munkavállalók kompetenciáival, a szakképzettek foglalkoztatásával kapcsolatos témában

 

 

Minden cég eredményorientált gazdasági tevékenységéhez kapcsolódóan alapkérdés, hogy megfelelően képzett munkaerő áll-e rendelkezésre. Az új szakképzési rendszer bevezetésének is a munkaerőpiaci igények szerinti szakmai oktatás kialakítása adta a fő motívumát.

 

Ön eddig is közvetlenül vagy közvetve szakmai véleményével, támogató tevékenységével segítette megyénkben a szakképzésben közreműködő szereplők munkáját. Ehhez, illetve a felmenő rendszerben a duális képzés hatékony, munkaerőpiaci igények szerinti folytatásához kérjük segítő közreműködését. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara megbízásából a Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet online kutatást végez, amelyben fel kívánja mérni a szakképzett munkavállalók kompetenciáival, a szakképzettek foglalkoztatásával kapcsolatos céges tapasztalatokat.

Kérjük, hogy a mindössze 20 perc időigényű online kérdőív kitöltésére szánjon időt annak érdekében, hogy a szakképzésben résztvevők, jogalkotók, a képzés szakmai tartalmairól döntő, munkaerőpiacot képviselő cégekből álló ágazati készségtanácsok, kamarák, a szakképzés fenntartói, a képző intézmények megismerjék a gazdálkodói helyzetet, igényeket, és munkájukban érvényesítsék azokat.

 

Az online kérdőív elérhetősége:

https://kutatas.gvi.hu/index.php/948295?lang=hu

 

 

A kérdőív kitöltésének határideje: 2022. július 31.

 

Köszönjük, hogyha ezúton is együttműködik velünk közös érdekeinket képviselve, vállalva a jövő generációjáért vállalt felelősségünket.