EUROSTARS élettudományi nemzetközi üzletember találkozó

Eurostars@Knowledge for Growth 2020 címmel virtuális B2B lesz, 2020. május 27-én, illetve helyszíni kétoldalú találkozók Ghent városában 2020. szeptember 9-én.

A „Knowledge for Growth” nemzetközi konferencia keretében üzletember találkozót szervez a belga, holland, német Enterprise Europe Network, amelynek célja az EUROSTARS típusú pályázatokhoz megfelelő partnerek megtalálása.

Az EUROSTARS program (következő beadási határidő: 2020.09.03) elsősorban a jelentős növekedési potenciállal rendelkező, kutató-fejlesztő kis- és középvállalkozásoknak biztosít támogatást, de egyetemek és kutató intézetek is részt vehetnek benne.

A kétoldalú találkozók két lépésben valósulnak meg (lehetséges csak az egyikre, vagy mindkettőre regisztrálni):

  • 2020. május 27-én virtuális B2B találkozóra kerül sor, a cél a megfelelő partner megtalálása a 2020-ban beadandó pályázatokhoz.
  • 2020. szeptember 9-én helyszíni találkozók Ghentben. Ez a találkozó a következő napon (2020. szeptember 10-én) megvalósuló nemzetközi élettudományi konferenciához kapcsolódik, ahol pitch bemutatkozásra is lehetőség nyílik. A korona vírus miatt szeptemberre halasztott rendezvényen már a 2021-es pályázatokhoz kereshetnek partnert a résztvevők.

Regisztráció: https://eurostars-knowledgeforgrowth-2020.b2match.io/

A részvétel ingyenes mindkét B2B rendezvényre, a nemzetközi konferenciának viszont részvételi díja van. A regisztráció során szükséges a cégleíráson kívül megfelelő profil/projekt ötlet feltöltése a piactérre.
Amennyiben a vírus helyzet nem változik, úgy a szeptemberi B2B rész is virtuálisan kerül megrendezésre.