EU-Kína Befektetési Megállapodás - webinárium

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Kínai Tagozata, a Hegymegi-Barakonyi és Társa Baker & McKenzie Ügyvédi Iroda társszervezésében webináriumot tart, melynek fő témája az Európai Unió és Kína között 2020. december 30-án aláírt beruházási megállapodás (EU-China Comprehensive Agreement on Investment), valamint annak várható hatásai az üzleti kapcsolatokra.

Időpont: 2021. január 28., csütörtök, 10.00 óra
Helyszín: webinárium


PROGRAM

Moderátor: Nádasi Tamás, az MKIK Magyar-Kínai Tagozatának elnöke

10.00 – 10.05 Megnyitó beszéd
Nádasi Tamás, az MKIK Magyar-Kínai Tagozat elnöke

10.05– 10.25 Az EU-Kína Befektetési Megállapodás várható hatásai az Európai Unió és Kína kapcsolataira
Kovács-Toperczer Katalin, az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezető gazdasági szakértője

10.25– 10.45 Az EU-Kína Befektetési Megállapodás várható hatása a magyar-kínai üzleti kapcsolatokra
Wolf Csaba, a Baker&McKenzie Ügyvédi Iroda vezető Kína-tanácsadója

10.45 – 11.00 Kérdések & válaszok


A részvétel feltételei

Jelentkezési határidő: 2021. január 26., kedd, 12.00 óra

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött, mely EZEN A LINKEN érhető el.

A csatlakozáshoz szükséges linket és információkat 2021. január 27-én, szerda délután küldik meg e-mailen a jelentkezőknek.

Csak az állami szervezetek képviselőinek, illetve azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését fogadják el, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai.

 

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.

Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása és az ehhez kapcsolódó költségek igazolása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, ímélcím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók, mely elérhető az MKIK honlapján:

MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzata