Elérhető fejlesztési források és hasznos tanácsok - Magyar Multi Program

Elérhető fejlesztési források és hasznos tanácsok a vállalati működés szervezéséhez, a vállalati érték növeléséhez – a Magyar Multi tájékoztató rendezvénysorozat tapasztalatai

A Magyar Multi Program csapata kkv-knak szóló tájékoztató rendezvénysorozatot indított, melynek keretében az érdeklődő vállalkozók első kézből kaphattak információkat az elérhető fejlesztési forrásokról és programokról. 

Összesen hét helyszínen, több mint 200 érdeklődő vállalkozó előtt ismertették a Magyar Multi Programmal kapcsolatos legfontosabb információkat az Innovációs és Technológiai Minisztérium vezetői. A program a jelen növekedési bajnokainak, a jövő magyar multijainak kínál partnerséget, melyhez a vállalkozások öt területen kaphatnak szakmai és pénzügyi támogatást, növekedési céljaik eléréséhez – ezt országos roadshow keretében Dr. György László, gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár és Szepesi Balázs gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkár ismertették. 

A rendezvénysorozat keretében a résztvevő vállalkozások megismerkedhettek továbbá a vállalati érték növelésének lehetőségeivel, a Budapesti Értéktőzsde programjain keresztül, valamint hasznos gondolatokkal gazdagodtak a vállalati működés szervezése és a változásmenedzsment kapcsán, vállalatvezetők és szakértők előadásain keresztül.

A tájékoztató rendezvénysorozaton elhangzott előadásokat, és azok anyagát a lenti linkekre kattintva tekintheti meg.

1)      Magyar Multi Program bemutatása 

2)      MMP –  támogatási térkép

3)      Vállalati értéknövelés lehetőségei (BÉT)

4)      Vállalatfejlesztés − a DM-KER példája

5)      Vállalatfejlesztés, tőkebevonás – Vitkovitcs Péter előadása

 

További információ a Magyar Multi Program honlapján ITT található.

Meghosszabbítították a jelentkezési határidőt a Magyar Multi Program 2020-as előminősítési körére

Meghosszabbított jelentkezési határidővel, továbbra is várják azon mikro-, kis- és középvállalkozások jelentkezését a programba, akik a jelen növekedési bajnokai, a jövő magyar multijai lehetnek. A március 31-ig tartó előminősítésre vonatkozó jelentkezési határidőt a felmerülő igények figyelembe vételével április 30-ig meghosszabbították. A regisztráció online elvégezhető az mmp.ifka.hu oldalon. Túljelentkezés esetén a regisztráció felfüggeszthető, melyről közleményt jelentethetnek meg a felfüggesztés előtt 3 munkanappal.

További információ a Magyar Multi Program honlapján ITT található.