Egyedülálló R/C autó mutatkozik be kihelyezett elnökségi ülésünkön

A világon egyedülálló, egyedi R/C autót gyártó hódmezővásárhelyi testvérpár, Kiss Attila és Kiss Csaba által megálmodott vállalkozás, a Mammuth Works is bemutatkozik a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a kamara hódmezővásárhelyi városi szervezetének közös szervezésében megvalósuló kihelyezett elnökségi ülésén, 2023. január 30-án hétfőn 17 órakor Hódmezővásárhelyen, a Hotel Ginkgoban.

A testvérpár nemrégiben az RTL Klub Cápák között című üzleti valóság show-jában is bemutatkoztak, ahol óriási sikert aratva szereztek befektetőket vállalkozásuk fejlesztéséhez. A jövőben két befektető, Moldován András, a Jack’s Burger étteremlánc tulajdonosa, valamint Balogh Péter, az iGo navigációs szoftvert megalkotó NNG korábbi alapítója és tulajdonosa nem csak pénzzel, hanem mentorálással is támogatja őket. Az eseményen a testvérpár történetét, és hosszú éveken át tartó kitartó, sokszor kudarcokon átívelő munkáját ismerhetik meg a rendezvény résztvevői.

Az elnökségi ülés további témái között szerepel a gazdasági önkormányzat idei üzleti terve, valamint a kamara országosan is egyedülálló Kamarai Pénzügyi Alapok pályázati rendszere.

A részvétel a rendezvényen díjmentes, de regisztrációhoz kötött melyet az alábbi űrlap kitöltésével tehet meg: