Csomagoljunk együtt! – idén is segíthetünk

Ebben az évben is jótékonysággal zárja az évet a kamarában működő Női Vezetői Klub, akik most nemcsak a női vállalkozók segítségére számítanak. Az idei karitatív akcióban a szegedi Család- és Gyermekjóléti Központ közreműködésével hátrányos helyzetű családokhoz juttatjuk el csomagjainkat.

A koronavírus következtében a digitális oktatás és az otthoni munkavégzés miatt is megnőtt az igény a digitális eszközökre. Szívesen fogadunk jó állapotú laptopokat, asztali számítógépeket, webkamerákat és tableteket, amik hasznos szolgálatot teljesíthetnek a családoknál.

Kérjük, ha van felajánlható eszközük, jelezzék felénk a noiklub@csmkik.hu címen, vagy a 62/554-253-as telefonszámon.

Emellett karácsonyi csomagokkal is meglepjük a gyermekeket és szüleiket. Ehhez szívesen fogadunk gyerekruhákat, játékokat, édességet, alapvető élelmiszereket, kozmetikai termékeket – amiket aztán csomagban, a megfelelő korosztálynak továbbítunk. A felajánlásokat a Kamarában gyűjtjük, és egyben továbbítjuk a Család- és Gyermekjóléti Központ számára. 

Várjuk a támogatók jelentkezését, hogy még karácsony előtt mosolyt csaljunk az arcokra!

A karitatív akcióhoz kapcsolódóan december 8-án egy online eseménnyel is készülünk. Füredi Júlia Elég! – Kiégtem. Most hogyan tovább? című könyve alapján Novákné Halász Anna beszélget a szerzővel.

További részletek és a regisztrációs felület EZEN A LINKEN elérhető.