A megyében is felmérik az oltási igényeket

Az alábbiakban dr. Juhász Tünde kormánymegbízott, a Csongrád-Csanád Megyei Oltási Munkacsoport vezetőjének levelét olvashatja.

Tisztelt Cégvezető!


Hazánk lakosságának minél nagyobb arányú átoltottsága érdekében az Országos Oltási Munkacsoport továbbra is támogatja a gazdasági társaságok munkavállalóinak szervezett oltását. A munkavállalók oltását elsősorban az üzemorvos közreműködésével kell megszervezni, amennyiben magas az oltakozni szándékozok száma, úgy természetesen külső orvosi segítséggel is támogatjuk az oltási feladatot.

Kérem, szíveskedjen felmérni, hogy az Ön által vezetett gazdasági társaságnál hányan szeretnék felvenni a koronavírus elleni védőoltást. Az oltakozni szándékozók létszámát, és hogy milyen vakcinát igényelnek a munkatársai, kérem, hogy a titkarsag@csongrad.gov.hu email címre szíveskedjen megküldeni. A választható vakcinák köre: Janssen, Pfizer, Sinopharm. Jelen felhívásunk az újonnan oltakozni szándékozók számára biztosítja az első körös oltás lehetőségét, tehát jelen felhívás keretében nincs lehetőség harmadik körös oltásra jelentkezni.

A visszajelzését követően tájékoztatjuk az oltás további részleteiről.

A szervezett munkahelyi oltáson felül természetesen továbbra is folyamatosan lehet az időpontfoglaló rendszeren keresztül igényelni a koronavírus elleni oltást. Kérem erre a lehetőségre is hívja fel munkatársai figyelmét.
Együttműködését ezúton is köszönöm.
 
Üdvözlettel:
dr. Juhász Tünde
Csongrád-Csanád Megyei Oltási Munkacsoport vezetője"