A Jobcapital is támogatja a koronavírus elleni harcot

A Jobcapital szeretné támogatni a koronavírus elleni harcot, azzal hogy a szolgáltatásaikat önzetlenül elérhetővé teszik azok számára, akik most megfeszített tempóban dolgoznak az egész országért, és szeretne segítséget nyújtani ebben a helyzetben a részükre.

Valószínűleg a következő időszakban lesznek, vagy már vannak olyan vállalkozások, intézmények, illetve szervezetek, amelyek sajnos leállni kényszerülnek, de vannak olyanok is, amelyeknek jóval nagyobb munkaerő kapacitásra van szüksége ebben az időszakban.

A Jobcapitalnál úgy döntöttek, hogy azoknak a vállalkozásoknak, intézményeknek, illetve szervezeteknek, amelyeknek tevékenysége szorosan kapcsolódik a koronavírus elleni küzdelemhez ill. az alapellátások (élelmiszer, egészségügy, …) biztosításához felajánlják teljesen díjmentesen szakmai segítségüket.

Átvállalják a toborzás és kiválasztás feladatokat, legyen szó munkavállalókról vagy akár önkéntesekről.

Toborozzák és tájékoztatják a jelentkezőket, és a kritériumok alapján kiválasztják a legmegfelelőbbeket, így utána már csak a munkafolyamat átbeszélése lesz a feladat.

Kapacitásuk erejéig különböző HR szolgáltatásokkal, HR feladatok ellátásával, elvégzésével is tudják támogatni a vállalat, szervezet működését.

Várják minden olyan vállalkozás, intézmény, szervezet jelentkezését, akinek szüksége van ilyen jellegű segítségre.

Kapcsolattartó:

MOLNÁR TÍMEA ESZTER
Sales Consultant
Mobil: +36 70 774 9048
E-mail: molnar.timea.eszter@jobcapital.hu