Tájékoztató a Zdravookhraneniye egészségügyi kiállításon HEPA nemzeti standállításáról és részvételi lehetőségről

2024. december 2-6. között kerül megrendezésre a Zdravookhraneniye egészségügyi kiállítás (https://www.zdravo-expo.ru/en/), amelynek Moszkva ad otthont minden évben. A kiállítás helyszínén (50.000 m2 kiállítási területen) átlagosan 30. 000 látogató jelenik meg évente. A kiállítók számára a kiállítás lehetőséget biztosít innovatív termékeik széles közönség előtti bemutatására, illetve más gyártók termékeinek megismerésére. A kiállítás keretében lehetőség nyílik a potenciális üzleti partnerek azonosítására, kapcsolatépítésre, hosszútávú partnerkapcsolatok és együttműködés kialakítására, ezzel is elősegítve a magyar vállalkozások nemzetközi kereskedelmét, export piacra lépését, ugyanis a kiállítás nem csak a helyi szakembereket és üzletembereket vonzza, hanem a világ minden tájáról érkeznek résztvevők, ezzel színesítve az eseményt és a lehetőségek tárházát.

A kiállításon a HEPA 50 m2-es nemzeti standdal jelenik meg, melyen ingyenesen lehetőséget biztosít megjelenésre, termékek népszerűsítésére, katalógusok, brossúrák elhelyezésére. Kiutazás és szállásfoglalás egyénileg és önköltségen történik (azaz kiutazásra és szállodai elhelyezésre sajnos nincs lehetőség támogatást kapni).

A cégek a csatolt jelentkezési lap cégszerű kitöltésével, majd a tapodi.anett@hepa.hu e-mail-címre történő visszaküldésével jelezhetik 2024. június 6-ig részvételi szándékukat.