FELHÍVÁS MESTERKÉPZÉSRE!

Az idei évben is várjuk támogatott mesterképzéseinkre jelentkezésüket a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál az alábbi szakmákban:

 

  • Autóelektronikai műszerész,
  • Gázfogyasztóberendezés- és csőhálózat szerelő,
  • Kereskedő,
  • Kőműves,
  • Villanyszerelő.

 

A támogatás önrész vállalása mellett nyerhető el, melynek összege az idei évben bruttó 84.000 Ft.

A mestervizsgára felkészítő képzés időtartama 180 óra (a turizmus-vendéglátás ágazat esetében 250 óra), amely a szakmai órák mellett 30 óra vállalkozásvezetési és 40 óra pedagógiai ismereteket is magába foglal.

 

A képzés elindulásának várható időpontja: 2023. április

 

Jelentkezési határidő: 2023. március 14.

 

A támogatott helyek korlátozottsága miatt, a következő szempontok alapján rangsorolunk:

  • elsőbbséget élveznek a mestervizsgával gyakorolható tevékenységek, illetve azon gazdálkodók, akik már foglalkoztatnak tanulószerződéssel/szakképzési munkaszerződéssel tanulót;
  • hatályos tanulószerződések/szakképzési munkaszerződések száma;
  • a gazdálkodó még nem vett részt támogatott mesterképzésen a CSMKIK szervezésében,
  • beérkezés sorrendje.

A regisztrációs lap kitöltésével jelezheti részvételi szándékát, amelyet ERRE A LINKRE kattintva érhet el.

A linkre kattintva töltse ki a felugró adatlapot, majd küldje el a regisztrációs lapot a „Küldés” fülre kattintva. A sikeres regisztrációt követően, a regisztrációs felületen felugró ablakban kap visszajelzést a megadott adatok rögzítéséről. Amennyiben nem kap visszajelzést, ismételje meg a kitöltést.

 

Felhívjuk minden kedves érdeklődő figyelmét, hogy a regisztrációs linken való jelentkezés még nem jelent kötelezettségvállalást, ám nagyban segíti kollégánk munkáját az egyes képzési csoportok kialakításában. Szakmánként minimum 6 fő jelentkezése szükséges az induláshoz.

 

 

A hatályos mestervizsga követelményeket az MKIK honlapján érheti el:

https://mkik.hu/mestervizsga-dokumentumok-es-kovetelmenyek

 

 

További információ:

 

Kopasz Éva: 62/554-263, 30/455-1436

E-mail: felnottkepzes@csmkik.hu

 

 

Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara nyilvántartott, a 2013. évi LXXVII. törvény 2. A és B §-aiban meghatározott felnőttképzési engedéllyel rendelkező intézmény.

Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000429.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/001775.

 

A projekt a Kulturális és Innovációs Minisztérium finanszírozásában valósul meg a Gazdaság-újraindítási Foglalkoztatási Alap képzési alaprész terhére, a projekt, illetve a támogatási szerződés száma: GFA-KA-KIM-17/2022/TK/05.

Tájékoztatjuk, hogy adatait a mesterképzéshez kapcsolódó kötelezettségekkel kapcsolatban kezeljük és nyilvántartjuk. Mesterképzéshez kapcsolódó adatvédelmi tájékoztató IDE kattintva érhető el.