2022.05.26.

XIII. Nemzetközi Építésügyi Konferencia

Tizenharmadik alkalommal kerül megrendezésre a szegedi Nemzetközi Építésügyi Konferencia a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Csongrád-Csanád Megyei Mérnöki Kamara, a Csongrád-Csanád Megyei Építész Kamara,  valamint a kamara mellett működő Enterprise Europe Network Dél-alföldi Regionális Iroda közös szervezésében, továbbá a Dél-Alföldi Urbanisztikai Egyesület szakmai támogatásával. A rendezvény témája a térségfejlesztés, városfejlesztés lesz.

Időpont: 2022. május 26. (csütörtök)
Helyszín: Szegedi SZC Vedres István Technikum (6720 Szeged, Horváth Mihály u. 2-6.)

A konferencia tervezett programját ide kattintva olvashatja. 

Jelentkezési feltételek és regiszrációs lehetőségek:

Kérjük a jelentkezésnél figyelemmel lenni, hogy melyik szervezet tagjaként kíván beregisztrálni.
Felhívnánk szíves figyelmét, hogy a részvételi lehetőségek korlátozottak, a jelentkezéseket a regisztrációk beérkezési sorrendjében tudjuk fogadni! 

A konferencia programját az Magyar Mérnöki Kamara építési, vízgazdálkodási és vízépítési szakterületen kötelező szakmai továbbképzésként akkreditálta. Ezért, aki ez évben még nem teljesítette szakmai továbbképzési kötelezettségét és a Csongrád-Csanád Megyei Mérnök Kamaránál jogosultsággal rendelkezik az említett szakterülete(ke)n, az ezen a linken regisztráljon. A CSMMK-nál nyilvántartottak számára a részvételi díj: 10.000 Ft/fő+Áfa.

A Csongrád-Csanád Megyei Építész Kamara szakmagyakorlói a csmek.kamara@gmail.com címen jelentkezhetnek a rendezvényre. A CSMÉK tagjainak és az önkéntes szolgáltatási díjat fizetőknek a részvételi díj 3.000 Ft/fő, a nyilvántartottak részére 6.000 Ft/fő. 


A Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hátralékkal nem rendelkező önkéntes tagjai számára a részvételi díj 5.000 Ft/fő+Áfa, egyéb vállalkozásoknak 10.000 Ft/fő+Áfa. Regisztrálni a lenti jelentkezési lap kitöltésével tud. Kérjük ha a CSMMK-nál vagy CSMÉK-nél nyilvántartott, akkor a fenti linkek valamelyikén keresztül regisztráljon. 

 

A Szögedi Építők Napja 2022. május 28-án (szombat) kerül megrendezésre a Gellért Szabadidőközpontban. További információkat a programról ide kattintva találhat. 

Helyszín


Magyarország
Szeged | Horváth Mihály u. 2-6.