Ipari Tagozat jelölő és küldöttválasztó gyűlés

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Választási Bizottsága nevében ezúton tájékoztatjuk, hogy ez év szeptember végén a kamarai testületek és tisztségviselők mandátuma lejár, szükségessé válik újraválasztásuk.

A 17 ipari küldött és a 3 pótküldött jelölésére és megválasztására a tagozati küldöttválasztó gyűléseken kerül sor. Jelöltek állítása is ezen gyűléseken történik a kamara elnöke, tagozati elnöke, az elnökség tagjai és póttagjai, az Ellenőrző Bizottság és az Etikai Bizottság vonatkozásában.

Az Ipari Tagozat gyűlésének időpontja:    2020. szeptember 4. 15.00
                                              helyszíne:    Kamarai Székház (Szeged, Párizsi krt. 8-12., II. emelet)

A tagozati gyűlés előtt osztálygyűléseket tartunk, ahol újraválasztásra kerülnek az osztályelnökségek.
Az osztályelnökségek újraválasztásának időpontja:    2020. szeptember 4. 14.00
                                                                helyszíne:    Kamarai Székház (Szeged, Párizsi krt. 8-12., II. emelet)

A gyűlések akkor határozatképesek, ha megjelent a szabályzatokban rögzített vállalkozói létszám. Amennyiben a fenti időpontokra a gyűlések – a megjelentek aránya miatt – nem határozatképesek, úgy azt változatlan napirenddel és helyszínnel 30 perc elteltével ismételten összehívjuk. A változatlan napirenddel ismételten összehívott gyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

Bővebb információ a kamarai választásokról ITT található.

 

 

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében kérjük, hogy a kamarai választások alkalmával tartsák be az alábbi óvintézkedéseket!
A vírusjárvány mindannyiunkat arra kötelez, hogy fokozottan figyeljünk egymás egészségére is. Ennek érdekében felhívjuk figyelmüket az alábbi - amúgy magától értetődő – viselkedésformák betartására a kamarai választások alkalmával is:

  • Kérjük, kerüljék a közvetlen testi érintkezést, tartsanak embertársaiktól legalább 1,5 méter távolságot!
  • Hőemelkedéssel, köhögéssel, tüsszentéssel járó megbetegedés esetén ne menjenek közösségbe!
  • Amennyiben Önök vagy az Önökkel együtt lakók az elmúlt két hétben olyan területen jártak, illetve olyan személlyel érintkeztek, aki olyan térségben járt, ahol az egymillió főre vetített napi új megbetegedésszám az elmúlt két hét bármelyik napján elérte a 10et, lehetőleg ne menjenek közösségbe!
  • Amennyiben zárt térben tartózkodnak, illetve nyitott területen nincs meg a biztonságosnak tekintett 1,5 m távolság megtartásának lehetősége, tegyenek fel maszkot!
  • Használják minden alkalommal a kihelyezett kézfertőtlenítő-szereket, és mossanak minél többször, alaposan kezet!

 Köszönjük, hogy figyelnek embertársaik egészségére!

Szerző: CSMKIK
2020.08.18.