Humán Klub - Koronavírus-válság, kihívások és HR válaszok

M  E  G  H  Í  V Ó

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Humán Szakemberek Országos Szövetsége

tisztelettel meghívja a soron következő Humán Klub ülésre, az online térben.

Időpont: 2021. március 10. (szerda) 15.00 Online közvetítés!!!

Téma:

Globális kihívások és fenyegetések napjainkban, a Koronavírus-válság, kihívások és HR válaszok - Magyarország 2020 kutatás,

a kutatás eredményeinek ismertetése.

 „A létező biztonsági kockázatok és kihívások alapján, a globalizáció sajátosságai egységes keretbe illeszthetőtek. Az egyszerre jelentkező globalizáció és regionalizáció, a nacionalizmus és a transznacionalizmus, az integráció és dezintegráció pedig igazolja a létező világrend átmeneti jellegét. A kérdés az, hogy a COVID19 által teremtett járványügyi helyzet, illetve ennek kezelése érdekében milyen változásokkal reagál a hazai vállalati/intézményi szféra emberi erőforrás menedzselési gyakorlata a koronavírus okozta válság kihívásaira? A humánbiztonság, ezen belül is, az egészség, a munkavégző képesség megőrzése, a foglalkoztatás, a foglalkoztathatóság, a hozzáadott értékalapú munkavégzés, a munkavégző képesség fejlesztési lehetőségének megteremtéséért. Ebben a helyzetben gondolkodjunk globálisan és cselekedjünk lokálisan.” 

Virtuális Vendég előadó:

Dr. Hegedűs Henrik, PhD

 A Magyar Tudományos Akadémia Köztestületének tagja, címzetes egyetemi docens, a Humán Szakemberek Országos Szövetségének főtitkára.

A programon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Az eseményről hang és képfelvétel készül, amely közzétételre kerül a CSMKIK és Humán Szakemberek Országos Szövetségének honlapján, illetve nyilvánosan is megtekinthető lesz Kamaránk youtube csatornáján.

Az eseményen való részvétellel hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez.
Részletes tájékoztató: https://csmkik.hu/oldalak/adatvedelmi-tajekoztatok

A bejelentkezéshez szükséges információkat és elérhetőséget az esemény előtt e-mailben fogjuk elküldeni a regisztráció alkalmával megadott címre.

A találkozóra az alábbi regisztrációs felületen várjuk a jelentkezéseket.A VENDÉGLÁTÓ ADATBÁZIS ezen az oldalon található.

 

Szerző: Szalai Hajnalka
2021.03.02.