Facebook-on a cégem - kezdő képzés

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara valamint az Enterprise Europe Network szegedi irodája 2020-ban is megszervezi Facebook-on a cégem képzéseit, ezúttal kezdő és haladó szinten ONLINE FORMÁBAN.

A kezdő képzés témái:

  • vállalati profil elkészítése
  • hatásos bejegyzések elkészítésének alapjai
  • A résztvevők választ kaphatnak a milyen gyakran érdemes új bejegyzéseket készíteni kérdésre.
  • Elemzések megismerése - a vállalati oldalak legnagyobb előnye

Kiknek ajánljuk? Akik magán profillal már elkezdték használni a Facebook-ot és gondolkodnak, hogy a céggel megjelenjenek, vagy néhány hete-hónapja vannak fent, de még nem igazán éreztek rá, hogyan kellene ezt csinálni.

Hogyan zajlik a tanfolyam? A képzés teljesen gyakorlati jellegű, mindent lépésről lépésre sajátítanak el a résztvevők. Kis létszámú csoportokat indítunk, így mindenkire kellő figyelem jut, és van lehetőség kérdezni is. A képzésen a gyakorlati tudnivalók elsajátításához szükség van saját laptopra és megbízható internetkapcsolatra. A képzés 1 x 4 óra elfoglaltságot jelent. A tanfolyam résztvevői Facebook zárt csoport hozzáférést is kapnak, így a későbbiekben is alkalmuk nyílik kérdezni, hozzájutnak támogató, tudásbővítő ismeretekhez és első kézből értesülnek további képzési lehetőségekről. A tanfolyamot egy online konferenciahívás lebonyolítására alkalmas program segítségével valósítjuk meg. A tanfolyam résztvevői Facebook zárt csoport hozzáférést is kapnak, így a későbbiekben is alkalmuk nyílik kérdezni, hozzájutnak támogató, tudásbővítő ismeretekhez és első kézből értesülnek további képzési lehetőségekről.

Időpont: 2020. május 4. (hétfő) 15:00-19:00
Tréner, oktató Pataki Andrea marketing kommunikációs szakértő, Kontaktia Kft. Ismerje meg! >>>

A képzés díja
A CSMKIK önkéntes tagjainak:                      8.000,- Ft + ÁFA
CSMKIK regisztrált vállalkozóknak:             10.000,- Ft + ÁFA
Egyéb vállalkozóknak, szervezeteknek:       12.000,- Ft + ÁFA

Tartalmazza a technikai feltételeket, összefoglaló emlékeztető prezentációt, frissítőket, valamint a Facebook zárt csoport tagságot.
Fizetés Jelentkezés esetén az előlegszámla kézhezvételét követően a képzés napjáig készpénzben vagy átutalással a megadott számlaszámra.
CSMKIK tagok, illetve a CSMKIK regisztrált tagjai esetében rendezett tagdíj/regisztrációs díj esetén jogosultak a kedvezményes részvételi díjakra.

A fizetés beérkezése után kapja meg a pontos hozzáférési adatokat az online konferencia csoporjához.

A képzések indulásához minimum 10 fő jelentkezése szükséges.
Az online kommunikációs képzések további részei Facebook Haladó
Kérdés esetén bátran forduljon a szervezők felé az alábbi elérhetőségek valamelyikén: Pataki Csilla pataki.csilla@csmkik.hu 62/554-254 30/738-3957

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tud az online képzésre:

 

Szerző: Pataki Csilla
2020.01.29.