2018.04.12.

Facebook-on a cégem - Haladó képzés

A haladó képzés fő témája a FB hirdetések lesz, de mellette néhány kifinomult megoldást is megtanulhatnak, hogyan tudják megmozdítani a kedvelőket, hogyan tudják ezt a csatornát a többi kommunikációs felületükkel összehangolni.

Kiknek ajánljuk?

Akik már működtetnek céges Facebook oldalt és szeretnének többet kihozni belőle. Akik szeretnék elindítani első fizetett hirdetéseiket, vagy néhány hirdetésen már túl vannak és fejlődni szeretnének ezen a területen is.

Hogyan zajlik a tanfolyam?

A képzés teljesen gyakorlati jellegű, mindent lépésről lépésre élőben sajátítanak el a résztvevők.  Kis létszámú csoportokat indítunk, így mindenkire kellő figyelem jut, és van lehetőség kérdezni is.

A képzésen a gyakorlati tudnivalók elsajátításához szükség van laptopra is! A teremben wifi elérés rendelkezésre áll.

A képzés 1 x 4 óra elfoglaltságot jelent, két rövid szünettel.

A tanfolyam résztvevői Facebook zárt csoport hozzáférést is kapnak, így a későbbiekben is alkalmuk nyílik kérdezni, hozzájutnak támogató, tudásbővítő ismeretekhez és első kézből értesülnek további képzési lehetőségekről.

Időpont: 2018. április 12. 9:00-13:00

Tréner, oktató

Pataki Andrea marketing kommunikációs szakértő, Kontaktia Kft. Ismerje meg! >>>

A képzés díja

A CSMKIK önkéntes tagjainak:                      8.000,- Ft + ÁFA

CSMKIK regisztrált vállalkozóknak:              10.000,- Ft + ÁFA

Egyéb vállalkozóknak, szervezeteknek:       12.000,- Ft + ÁFA

Tartalmazza a technikai feltételeket, összefoglaló emlékeztető prezentációt, frissítőket, valamint a Facebook zárt csoport tagságot.

Fizetés

Jelentkezés esetén az előlegszámla kézhezvételét követően a képzés napjáig készpénzben vagy átutalással a megadott számlaszámra.

CSMKIK tagok, illetve a CSMKIK regisztrált tagjai esetében rendezett tagdíj/regisztrációs díj esetén jogosultak a kedvezményes részvételi díjakra.

A képzések indulásához minimum 10 fő jelentkezése szükséges.

A tudásszinthez megfelelő képzés kiválasztásában Facebook-on a cégem - képzésválasztási segédlet tud iránymutatást adni.

Az online kommunikációs képzések további részei

Facebook Haladó Plusz

Facebook Tartalomkészítés

Hírlevél, e-dm készítés – Alapozó

Hírlevél, e-dm készítés – Tartalom és elemzés

Kérdés esetén bátran forduljon a szervezők felé az alábbi elérhetőségek valamelyikén: Bobkó Judit E-mail: bobko.judit@csmkik.hu Telefon: +36-30/455-18-31 vagy +36-62/554-250/129

Helyszín


HU
Szeged | Párizsi krt. 8-12