2023.09.13.

3. Üzletasszony-találkozó – előadás és kapcsolatépítés a kamarában

Idén szeptemberben is Üzletasszony-találkozóra várjuk a megyei vállalkozások női képviselőit a kamarában működő Női Vezetői Klub és az Enterprise Europe Network szervezésében. A klub nyitott eseményén, szeptember 13-án szerdán, közös gondolkodásra várjuk a női vezetőket, egyben mindenkinek lehetőséget biztosítunk arra, hogy bemutassa tevékenységét, és új kapcsolatokkal gyarapítsa vállalkozását.

Az esemény gondolatébresztő előadását Dr. Imreh-Tóth Mónika, egyetemi adjunktus, az SZTE GTK-án belül a Női vállalkozók című kurzus alapítója, a VOSZ Női Vállalkozói Szekciójának alapító tagja és az Innoversity Kft. alapító tulajdonosa tartja.

Mitől női a női vállalkozás? című előadásában kutatásai és személyes tapasztalatai alapján tekinti át a női vállalkozások legjellemzőbb specialitásait és kihívásait.

Néhány érintett kérdés:

  • Vannak-e specialitásai a női vállalkozóknak?
  • Miért sokkal erősebbek a női vállalkozói közösségek?
  • Miért lesznek a nők vállalkozók?
  • Tényleg sikerül a vállalkozói léttel megtalálni a munka-magánélet egyensúlyt?
  • Létezik az "üvegplafon" a vállalkozói létben is?

Időpont: 2023. szeptember 13. 14-16 óra
Helyszín: Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara, Párizsi krt. 8-12.

A 2015 májusában megalakult Női Vezetői Klub célja, hogy segítse a női vezetőket minél sikeresebbé tenni vállalkozásukat. Emellett támogatja őket abban is, hogy hatékonyan tudják megtalálni az egyensúlyt a karrier és a magánélet között. A klubtalálkozók keretében havonta megszervezett szakmai programokon a klubtagok egymástól vagy meghívott előadóktól olyan információkat kaphatnak, amelyekkel nemcsak cégeiket fejleszthetik, hanem vállalkozó kedvüket is fokozhatják. A tanulás mellett informális kapcsolatépítésre is teret ad a klub, valamint kreatív programok és a jótékonykodás is a klubélet része.

További információ kérhető a noiklub@csmkik.hu címen, vagy a 62/554-253-as telefonszámon.

A rendezvényen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.
A jelentkezéseket az alábbi regisztrációs felületen várjuk:

Helyszín


Magyaroszág
Szeged | Párizsi krt. 8-12.