Kedves Látogató! Honlapunk megújult struktúrája miatt a nemzetközi partnerkereső rendezvényeket és egyéb eseményeket a https://csmkik.hu/een/esemenyek oldalon érheti el. Megértését köszönjük!

A több mint 60 országban jelen lévő Enterprise Europe Network vállalkozásfejlesztési hálózat rendszeresen szervezője, vagy társszervezője nemzetközi üzletember-találkozóknak, B2B tárgyalásoknak. Ezeken az eseményeken a résztvevők előre egyeztetett kétoldalú üzleti tárgyalásokon vehetnek részt számukra érdekes cégek képviselőivel.

A szegedi Enterprise Europe Network által hirdetett rendezvényekről magyar nyelven az alábbiakban talál bővebb leírást, de ezek mellett további találkozókat kereshet adatbázisunkban az alábbi rendezvénynaptár segítségével. Az eseményekre szűrés is beállítható, időpontokra, országokra és témákra is lehet külön keresni.

Amennyiben további kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal az eenszeged@csmkik.hu e-mail címen vagy a 62/554-254-es telefonszámon.

Iratkozzon fel a hetente küldött díjmentes hírlevelünkre, az Euro Info Futárra, hogy értesüljön a legfrissebb üzleti találkozókról.

További nemzetközi találkozókat az alábbi rendezvénynaptárban kereshet: