Széchenyi hitellel segítik a turisztikai szektort

A Széchenyi Turisztikai Kártya a turisztikai szektorban működő vállalkozások részére a COVID-19 koronavírus járvány miatti veszélyhelyzet kezelésére és a kedvezőtlen gazdasági hatások enyhítése érdekében kialakított új, kedvezményes feltételrendszerű, kiemelt állami kamat-, kezességi díj- és költségtámogatásban részesített szabad felhasználású folyószámlahitel.

A mindenkor hatályos Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatában felsorolt tevékenységi kör szerinti tevékenységek bármelyikét fő- vagy melléktevékenységként legalább 2019. január 1. óta végzi és ezen tevékenység(ek)ből, származott a 2019-es üzleti évben a bevételének legalább 30%-a.

A Széchenyi Turisztikai Kártya segítségével a vállalkozások szabad felhasználású, nulla százalékos kamatozású hitelhez juthatnak, 1, 2 vagy 3 éves futamidővel.

A vállalkozások a kereskedelmi bankoknál tudják igényelni a szükséges összeget, amely nem haladhatja meg a 250 millió forintot.

 

A konstrukcióról szóló részletes információkat itt olvashat.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak. További információkért keresse Széchenyi Kártya ügyintézőinek kamaránkban a 62/554-250-es számon vagy a szkartya@csmkik.hu email-címen.

 

Szerző: csmkik
2020.09.23.