Olasz nemzetközi találkozó a zöld gazdaság jegyében

Az Ecomondo Olaszország egyik legjelentősebb kiállítása, és Európa egyik legrangosabb nemzetközi energetikai/green economy szakkiállítása, amit november 8-11. között rendeznek Riminiben. Az esemény fókuszában a körkörös gazdaság aktuális kérdései, a hulladék- és vízgazdálkodás, energiahatékonyság és a megújuló energiaforrások állnak, amelyek kapcsán a kiállító cégeken túl számos, nemzetközileg elismert előadótól is informálódhatnak a résztvevők.

Kiemelt témakörök 2022-ben:

  • Hulladékgazdálkodás
  • Vízfelhasználás
  • Körkörös biogazdaság
  • Hidrogeológiai kockázatok és megoldások

A pandémiát követő első évben, 2021-ben 98 ezer négyzetméteren, összesen 1.402 cég mutatkozott be, amely közel 70 ezer látogató vonzott. A külföldi látogatók többsége 2021-ben Németországból, Spanyolországból, Horvátországból és Görögországból érkezett.

Időpont: 2022. november 8-11.
Helyszín: Rimini, Olaszország

Az esemény hivatalos honlapja az alábbi linken érhető el:
https://en.ecomondo.com/

Előzetes egyeztetés után a magyar cégeknek lehetőségük nyílik részt venni B2B találkozókon, a Főkonzulátus szervezésében és közreműködésével megvalósuló Üzletember-delegáció keretein belül.

További részleteket az EZEN A LINKEN elérhető dokumentumban talál. 

Amennyiben felkeltette érdeklődését a rendezvény, kérjük a hivatalos regisztráción túl felénk is jelezze részvételi szándékát az b2b@csmkik.hu e-mail címen.

 

 

 

Szerző: EEN - Hegedűs-Szabó Irén
2022.07.20.