EU Industry Days 2021

A 2021-es EU Industry Days a lehetőségekre összpontosít. A felgyorsult átalakulás és a változó globális versenykörnyezet közepette az európai ipari stratégia üzleti lehetőséget teremt a zöldebb, digitális és rugalmasabb ipar számára.

Eszközöket kínál ipari ökoszisztémáink támogatásához ebben az átalakulásban, és megerősíti globális versenyképességüket. Ugyanakkor az európai társadalmi felhívás új minőségi munkahelyek létrehozására irányul, miközben tiszteletben tartják a bolygó határait.

Az első, 2017-es kiadás óta az EU Industry Days vált az Európai Bizottság fő platformjává, amelyen az érdekelt felek folytathatnak nyílt párbeszédet és iparági vitát. 2021-ben a teljes programsorozat digitális felületre költözik. Így lehetőség nyílik arra is, hogy több különféle nézetet és véleményt ismerjenek meg a résztvevők a panelbeszélgetéseken, beszédekben, hálózati lehetőségekben, digitális kiállításban, podcast-ban és sok izgalmas bejelentésben, amelyek az ipari átmenet különféle lehetőségeiről szólnak.

A részletes program és regisztráció az esemény honlapján elérhető.

Szerző: Baksa-Pataki Csilla
1970.01.01.