Biotechnológiai kiállítás és B2B Japánban

2016 óta az EU-Japán Ipari Együttműködési Központ, az Enterprise Europe Network japán képviselete a biotechnológiai és gyógyszeripari ágazatban üzletember találkozót szervez Oszakában, Japánban.

2023-ban a Biotech & Pharma Partnering Conference egy héten át, 2023. szeptember 25. és 29. között online kerül megrendezésre, október 10-én pedig a helyszínen, Oszakában várják azokat a vállalatokat, amelyek ebben az időszakban Japánban tartózkodnak.

Minden találkozót online formájában tartanak majd, amely közvetlenül a partneri platformon keresztül, további szoftverek nélkül is lebonyolítható.

Oszaka a biotechnológiai és gyógyszeripar egyik fő gazdasági központja Japánban, és számos biotechnológiai klaszternek ad otthont. Történelmileg nagyszámú gyógyszeripari vállalatot koncentrál a város.

A rendezvény során az uniós vállalatok üzleti képviselői lehetőséget kapnak arra, hogy előre egyeztetett B2B-találkozókon vegyenek részt a Kansai régió japán vállalataival. A rendezvény tökéletes lehetőséget biztosít a japán vállalatok képviselőivel való találkozásra, valamint az uniós és japán vállalatok közötti potenciális üzleti partnerségek kialakítására.

Az üzleti kapcsolatépítés az alábbi ágazatokban működő vállalatokra korlátozódik:

  1. Gyógyszerkutatás és a gyógyszerkutatás támogatása
  2. Regeneratív orvostudomány
  3. Digitális terápiák (DTx)

Az online rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Minden jelentkezőt arra kérnek, hogy a b2match platformon keresztül regisztráljon, a szervezők pedig ellenőrizni fogják, hogy a jelölt releváns-e az esemény szempontjából.

Regisztrációs határidő: 2023. október 3.

További információ az eseményről és regisztráció IDE KATTINTVA lehetséges.

A rendezvény utáni napokban a még Japánban tartózkodó üzletembereket 2023. október 11-13-án a BioJapan 2023 biotechnológiai kiállításra és vásárra is várják.
Október 11. és 13. között a résztvevőknek lehetőségük lesz kiállítani a "BioJapan" expón Yokohamában, ezen kívül kulcsfontosságú kapcsolatokat alakíthatnak ki, személyes találkozókat szervezhetnek és piaci ismereteket szerezhetnek a japán biotechnológiai iparágról.

 

Szerző: EEN - Cserkúti Ágnes
2023.05.31.