Temesvári üzleti delegáció Kecskeméten

Korábbi nemzetközi események

2019. október 29-én klaszterek képviselői közötti üzleti delegációs rendezvény helyszíne lesz Kecskemét. Az esemény szervezői a Nyugat Regionális Fejlesztési Ügynökség (Temesvár), a Hírös Beszállítói Klaszter, az IQ Kecskeméti Ipari Kutató Kft. és a Csongrádi Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Enterprise Europe Network.

Az IQ Kecskemét Kft. a Magyar Innovatív Építőipar Nyílt Klaszter – MIENK –  koordináló szervezete, amelynek tagjai mérnöki és szolgáltatási vállalatok.

Az üzletembertalálkozó célja, hogy a főként autóipari és informatikai iparágakban tevékenykedő román cégeknek és a magyar klasztereknek, vállalatoknak találkozási lehetőséget biztosítson e határon átnyúló program keretében. A rendezvény elsősorban klasztereknek szól, illetve azok tagvállalatainak, de várják az érdeklődő cégeket, akik szeretnének új üzleti kapcsolatokat kialakítani.

A rendezvény és az üzleti tárgyalás angol nyelven történik, tolmácsot biztosítanak a szervezők.

Időpont: 2019. október 29. (kedd)
Helyszín: Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Kecskemét, Árpád krt. 4.

Csatolt dokumnetumban megtalálhatóak  a Romániából érkező vállalkozások adatai, tevékenységükkel kibővítve.

Bővebb információ az eenszeged@csmkik.hu levelezési címen kérhető, regisztráció az alábbi felületen tehető meg, kérjük lépjen végig minden kérdésen és adja meg cégére vonatkozó információkat, illetve jelölje ha választott tárgyalóparnert.

2019-11-26T11:54:28+00:00