Sikeres piacra lépés Spanyolországban

Korábbi nemzetközi események

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara workshopot és konzultációt tart július 4-én “Sikeres piacra lépés Spanyolországban” címmel.

Az esemény a Spanyolország iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást:

  • a spanyol gazdasági és üzleti környezetről,
  • a magyar-spanyol kétoldalú gazdasági kapcsolatok alakulásáról és az együttműködési lehetőségekről.

A tájékoztató előadást követően a résztvevő vállalkozásoknak lehetőségük lesz kérdéseket feltenni, valamint rövid, személyes konzultációt folytatni Bognár Szilvia külgazdasági attaséval.

Időpont: 2019. július 4., csütörtök, 10:00
Helyszín: MKIK Székháza, 1054 Budapest, Szabadság tér 7., Bank Center, Platina torony II, X. emelet, 1001. terem (térkép)


PROGRAM

9.30 – 10.00  Regisztráció

10.00 – 10.05  Köszöntő
Tényiné Stark  Mária, nemzetközi igazgató, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

10.05 – 10.35  Gazdasági kapcsolataink és együttműködési lehetőségek Spanyolországban
Bognár Szilvia, vezető külgazdasági szakdiplomata, Madrid ­

10.35 – 11.00  Kérdések és válaszok

11.00 – 12.30  Konzultációs lehetőség Bognár Szilvia vezető külgazdasági szakdiplomatával

Networking kávészünet


Részvétel feltételei:

Jelentkezési határidő: 2019. június 28., péntek 12:00 óra

A férőhelyek száma korlátozott, ezért a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadjuk el. Egy vállalkozás képviseletében maximum 2 fő vehet részt.
A részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött, mely EZEN AZ OLDALON található.

A 10 perces személyes konzultációra a rendezvény előtt, a regisztráció alkalmával lesz lehetőség jelentkezni érkezési sorrendben.

Az eseményre csak azon vállalkozások jelentkezését tudják elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek.


További információ:

Pálmay Flóra
tel: +36 1 474 5143
e-mail: palmay@mkik.hu

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.

Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen való részvétel biztosítása és az ehhez kapcsolódó költségek igazolása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, e-mail cím, képmás és/vagy hangfelvétel) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók, mely elérhető az MKIK honlapján:  MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzata

2019-07-04T23:59:29+00:00