RILIAM – Decemberben jön az első workshop

CSMKIK, Nemzetközi projekt, Riliam

Az Interreg IPA-CBC Magyarország-Szerbia Program keretében 2018. júliusától indult a RILIAM című projektünk (Regional Innovation Laboratory for Industrial Automation and Mechatronics, HUSRB/1602/41/0012). A projekt főpartnere a Szabadkai Műszaki Szakfőiskola, míg projekt partnerként a megvalósításban részt vesz a Szegedi Tudományegyetem, a Szabadkai Üzleti Inkubátor és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara is.

A projekt célja a határ mindkét oldalán egy-egy innovációs kompetencialaboratórium felszerelése, valamint a régió vállalkozói versenyképességének növelése. Ezzel összhangban kamaránk decemberben tartja az első workshopját, melynek témája a határmenti régió vállalkozói kihívásainak és lehetőségeinek bemutatása, a témára fókuszáló vállalkozói igényfelmérés eredményeinek alapján. Januárban újabb workshoppal várjuk az érdeklődő vállalkozásokat, melynek fókuszában a cégek kommunikációs és marketing tevékenységének fejlesztése áll majd.

A projektről bővebb információ kamaránk honlapja mellett, a projekt Facebook oldalán található, illetve a projekt menedzserénél, Đurović Évánál (durovic.eva@csmkik.hu) kérhető.

2018-12-05T13:51:22+00:00