Online felmérés a sikeres EU-s működésért

Egyéb, Európanizáció

Oktatási intézmények figyelmébe ajánljuk az Európanizáció projekt keretében elkészült, EU egészére kiterjedő felmérést, mely a projekt keretében létrejövő Online Önértékelési Kérdőív megalapozását szolgálja. A kérdőív anonim, kitöltése maximum 15 percet vesz igénybe. A kérdőív magyar nyelvű változata erre a  linkre kattintva érhető el. A kérdőív kitöltői ingyenesen részt vehetnek a német főpartner, emcra GmbH által szervezett, EU tematikájú, német vagy angol nyelvű online szemináriumok egyikén.

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a német emcra Gmbh főpartnerségével stratégiai partnerségi projektet valósít meg Európanizáció címmel, melyet az Európai Unió Erasmus+ programja támogat. A projektben résztvevő partner országok: Magyarország, Németország, Horvátország, Ciprus és Bulgária.

 

A projekt célja egy olyan online önértékelő kérdőív létrehozása, melynek segítségével az oktatási intézmények mérni tudják saját európanizációs szintjüket: mennyire áll az intézmény készen az európai környezet kihívásaira és milyen hatékonysággal aknázza ki a benne rejlő lehetőségeket? Milyen stratégiákat követve teheti még hatékonyabbá működését?

 

A kérdőív előkészítéséhez egy európai szintű felmérést végzünk a szakképző és felnőttképző intézmények munkatársai között, így arra kérjük Önt és a témában illetékes munkatársait, hogy töltsék ki az alábbi linken elérhető kérdőívet:

 

http://statistics.emcra.eu/index.php/633216/lang-hu

 

A kérdőív magyar nyelven elérhető, anonim, kitöltése maximum 15 percet vesz igénybe.

 

Kitöltési határidő: 2015. július 10.

 

A válaszadók ingyenesen részt vehetnek az emcra Gmbh által szervezett online, EU tematikájú szemináriumok egyikén, melyre a kérdőív kitöltését követően tudnak regisztrálni.

 

Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével hozzájárulnak a projekt sikeres megvalósulásához!

 

A projektről bővebben: Đurović Éva projektmenedzser tel: +36 62 554 250 /140 mellék, email: durovic.eva@csmkik.hu illetve a projekt honlapján: www. europeanisation.eu

2017-09-13T14:37:06+00:00