Megjelent a PIACI KFI pályázat kitöltő programja

CSMKIK, Pályázat

A nagy érdeklődésre való tekintettel a 2019-1.1.1-PIACI KFI pályázati kiírás kitöltő felület elérhető az EPTK felületen.

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból meghirdetett felhívás célja a vállalkozások versenyképességének javítása piacorientált kutatás-fejlesztési és innovációs projektjeik támogatásával, az alábbi konstrukciókban:

  • „A” alprogram: A vállalkozások önállóan vagy konzorciumban, partnerek bevonásával megvalósított, piaci potenciállal rendelkező és megtérülést valószínűsítő KFI projektjeinek támogatása.
  • „B” alprogram: A vállalkozások konzorciumban – felsőoktatási intézmények, kutató-tudásközvetítő szervezetek bevonásával – megvalósított KFI projektjeinek támogatása, amelyek nagy jelentőségű és összetett kutatás-fejlesztési és innovációs feladatok megoldását tűzik ki célul a szakterület szakmailag kiemelkedő szereplőinek részvételével. A létrejövő eredmények a gazdaságban és a társadalmi élet egyéb területein hasznosulva fontos problémák megoldásához járulnak hozzá és jelentős gazdasági, társadalmi hasznot hoznak az erőforrások ésszerű fókuszálásával.

A pályázat beadási határideje: 2019. augusztus 5.

A pályázati felület kitöltése és a szükséges ellenőrzések lefuttatása elvégezhető, azonban a pályázat konkrét benyújtása még egy rövid technikai időintervallumban (pár napig) nem lehetséges.

A kitöltő program megjelenésével és a benyújtással kapcsolatos információk továbbra is az NKFI Hivatal honlapján lesznek elérhetőek.

 

2019-07-18T10:41:47+00:00