Meghívó: Gyakorlati képzőhelyek adminisztrációs feladatai, gyakorlata, szakképzési hozzájárulás elszámolása

CSMKIK, Szakképzés

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a szakképzési hozzájárulás elszámolásának témájában előadást szervez azon gazdálkodó szervezetek számára, akik jelenleg is részt vesznek képzőhelyként tanulószerződéssel vagy együttműködési megállapodással a szakközépiskolai és szakgimnáziumi tanulók gyakorlati képzésében.

Kamaránk egy átfogó tájékoztatást és konzultációs lehetőséget biztosít a gyakorlati képzés felmerülő költségeinek elszámolási lehetőségeiről, melyre szeretettel várjuk az érintett vállalkozásokat és azok könyvelőirodáit, valamint a szakképző intézmények képviselőit.

Előadó:              Greskóné Koller Krisztina a SALDO Zrt. gazdasági tanácsadója, adótanácsadó, munkaügyi és társadalombiztosítási szakértő

Helyszín:           2019. december 12. (csütörtök) 10:00 óra
CSMKIK Székház (Szeged, Párizsi krt. 8-12.)

Az előadás után lehetőségük lesz arra is, hogy feltegyék a tanulóképzésre illetve az elhangzottakra vonatkozó kérdéseiket.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi linkeken jelezzék vissza nekünk:

Jelentkezem az előadásra– JELENTKEZÉS ŰRLAP

Jelentkezési határidő: 2019. december 9. 16:00 óra

További információ: Kovács Kata Tel: +3630/9851-988, kovacs.kata@csmkik.hu, mely e-mail címre várjuk kérdéseiket a jelentkezési határidőig.

(A projekt az Innovációs és Technológiai Minisztérium finanszírozásában valósul meg a Nemzeti Foglalkoztatási Alap képzési alaprész terhére, a projekt, illetve a támogatási szerződés száma: NFA-KA-ITM-4/2018/TK/05)

CSMKIK Képzési Igazgatóság

2019-11-26T10:20:30+00:00