MÁV-csoport: Nyílt nap 2018. április 4.

CSMKIK, Szakképzés

MÁV-csoport által a vasút iránt érdeklődő diákok részére ismételten megrendezésre kerül a „Modern technológiák a MÁV-nál”című Nyílt nap, melynek témája a MÁV-csoport szolgáltatási láncának és az ehhez illeszkedő modern technológiáknak a bemutatása.

Nyílt nap időpontja: 2018. április 4. (szerda) 10.00 – 14.00

Helyszín: Magyar Vasúttörténeti Park 1142 Budapest, Tatai út 95. (https://goo.gl/maps/3k6eJAvarx82)

Bemutatásra kerülő szakmai területek:

Értékesítés, Üzemeltetés, Járműfejlesztés, Járműkarbantartás, Távközlés, Erősáram, Biztosítóberendezések, Forgalom, Pályaépítés, Pályafenntartás, Pályadiagnosztika, Informatika, Beruházás, HR, MÁV-HÉV

A rendezvény fő célpontjai az egyetemi hallgatók és a MÁV-csoporttal együttműködő szakgimnáziumok tanulói, de a látogatói kört szeretnénk szélesíteni a vasút iránt érdeklődő többi középiskolai diák és tanár felé is.

A Nyílt napon történő részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet 2018. április 2-ig https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/nyilt-nap-2018-aprilis-4 linken a MÁV-csoport honlapján lehet megtenni. A Vasúttörténeti Parkba a belépés a regisztráció alapján a diákigazolvány, illetve a személyi igazolvány felmutatásával ingyenes.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Nyílt napra készült egy mobil applikáció is, amely androidos telefonra már letölthető a Play Store-ból (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mav.nyiltnap&rdid=com.mav.nyiltnap), hamarosan IOS és Windows alapú telefonon is futtatható lesz.

A Vasúttörténeti Park létrehozott egy facebookos eseményt is a Nyílt napra.

A Nyílt nap hivatalos MÁV-csoport oldala: https://www.mavcsoport.hu/mav-csoport/nyilt-nap-2018-aprilis-4

Amennyiben a regisztrációval kapcsolatban kérdésük van, kérem keressék Gerley Katalint, a +361 511 3422 telefonszámon vagy gerley.katalin@mav.hu email címen.

Plakát

2018-03-19T14:54:37+00:00