Magyar-Brazil és Magyar- Mexikói Üzleti Fórum

Korábbi nemzetközi események

Sao Pauloban és Mexikóvárosben szervez októberben üzleti fórumokat és B2B találkozókat a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt.

A Magyar-Brazil Gazdasági Vegyesbizottság 5. ülése 2019. október 7-8. között, a Magyar-Mexikói Gazdasági Vegyesbizottság 4. ülése pedig 2019. október 10-11. között kerül megrendezésre.

A két rendezvényhez kapcsolódóan kerülnek megrendezésre az alábbi események, melyekre a regisztráció külön-külön és egyben is biztosított.

Brazil-Magyar Üzleti Fórum

A Sao Pauloban, Brazília üzleti központjában rendezendő Brazil-Magyar Üzleti Fórumra és B2B találkozókra kiutazó magyar üzleti delegációt a Külgazdasági és Külügyminisztérium helyettes államtitkára vezeti. A rendezvény társelnöke Paulo Skaf, a Sao Paulo-i Gyáriparosok Szövetségének elnöke, a brazil üzleti szféra meghatározó személyisége.

Időpont: 2019. október 07.
Helyszín: Sao Paulo, Brazília

A rendezvény előre meghatározott ágazatokra fókuszál, így elsősorban az alábbi területekről várják a magyar cégek jelentkezését:

  • agrártechnológia
  • egészségipar
  • információ- és kommunikációs technológia
  • digitális és okos város megoldások

Az üzleti fórum és a B2B találkozók hivatalos nyelve angol, melyre a tolmácsolás nem biztosított.
Fontos tudni, hogy Brazíliába való belépéshez az utazás napjától számítva további 6 hónapig érvényes útlevéllel kell rendelkezzen a kiutazó személy.
Az esemény további részleteiről, valamint az utazás pontos menetéről a regisztrációt követően tájékoztatják az érdeklődő cégeket.

Mexikói-Magyar Üzleti Fórum

A Mexikóvárosban rendezendő Mexikói-Magyar Üzleti Fórumra és B2B találkozókra kiutazó magyar üzleti delegációt dr. Ponevács-Pana Petra, a Külgazdasági és Külügyminisztérium helyettes államtitkára vezeti.

Időpont: 2019. október 10.
Helyszín: Mexikóváros, Mexikó

Az esemény további részleteiről, valamint az utazás pontos menetéről a regisztrációt követően kapnak tájékoztatást az érdeklődő cégek.

REGISZTRÁCIÓ:

Regisztrálni ERRE A LINKRE kattintva lehetséges, a regisztrációs felület kitöltésével legkésőbb 2019. augusztus 26-án 16.00 óráig.

Az utazás, a szállás és a kint tartózkodás költségei a résztvevőket terhelik, valamint a ki- és átutazást a résztvevők egyénileg szervezik. A repülőjáratokkal és a szálláslehetőségekkel kapcsolatban a jelentkezők részére ajánlást biztosítanak.

További kérdés, információ:
HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt.
e-mail: rendezveny@hepa.hu
telefonszám: +36-1/810-1618

2019-10-10T23:59:06+00:00