Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat 2018-08-14T10:43:35+00:00

JOGI NYILATKOZAT

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK) mindent megtesz azért, hogy a weboldalán, a csmkik.hu oldalon megjelenő információk naprakészek, pontosak és teljesek legyenek, de felelősséget nem vállalunk az oldalunkon szereplő információk felhasználásából eredő következményekért.

A CSMKIK nem vállal felelősséget az ezen az Internet-oldalon belinkelt, más kiadók által szerkesztett és üzemeltetett internet-oldalakért és azok tartalmáért. Ez vonatkozik az Internet-oldalakon megjelenő reklámokra, szövegekre és további linkekre is. A külső honlapok bemutatásának módját, ill. tartalmát semmiképpen nem tudjuk befolyásolni és semmiféle felelősséget nem vállalunk értük. Ez a nyilatkozat vonatkozik a saját honlapunkra vezető linkeket tartalmazó oldalakra is.

A csmkik.hu weboldal bármely részére hivatkozás helyezhető el más online tartalomban előzetes kérés nélkül. A linkelés megszüntetését azonban oldalunkoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetjük.

csmkik.hu weboldal tartalmának másodközlése, adatbázisban történő tárolása kizárólag a BKIK előzetes, írásbeli engedélyével történhet (info@csmkik.hu). A honlap tartalmi és formai alkotórészei a közlési engedély beszerzése esetén sem használhatóak fel megváltoztatott formában.

A csmkik.hu weboldal tartalmának szerzői jogával a BKIK rendelkezik. Az ettől eltérő jogállású tartalmakat minden esetben külön jelezzük.

 

Szerzői jog és egyéb szellemi tulajdonjog

A honlap maga és a hozzá tartozó oldalakon található szövegek, elrendezések, rajzok, adatbázisok és egyéb tartalmi elemek szerzői jogvédelem és az adatbázis előállítójának jogai alatt állnak.

A jelen honlapon található egyes nevek, jelek és logók védjegyvédelem vagy kereskedelmi elnevezési jogvédelem alatt állnak.

A CSMKIK honlapján található tartalom alapján semmi sem értelmezhető úgy, hogy az engedélyt vagy jogot nyújtana valamely, a honlapon található védjegy használatára, hacsak a CSMKIK vagy az a harmadik fél ahhoz írásban nem járult hozzá, mely a honlapon megjelenített védjegyek tulajdonosa.

A CSMKIK honlapjának védett elemei összességének vagy bármely részének bármilyen formában vagy eszközzel történő másolása, adaptálása, lefordítása, rendezése, módosítása vagy bárminemű más hasznosítása szigorúan tilos.