Japán üzleti kultúra workshop

Korábbi nemzetközi események

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő Enterprise Europe Network iroda és az EU-Japán Központ Japán üzleti kultúra workshopot szervez 2019. május 28-án a Nonprofit Gazdaságfejlesztő Szervezetek Házában, Debrecenben.

A program célja, hogy gyakorlatorientált módon, tréning jelleggel adjon betekintést a japán kulturális sajátosságokba, melyek ismerete az üzleti kommunikáció során elengedhetetlenül fontos.

Anna Kalmi szakértő és tréner több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a Japán üzleti piaccal kapcsolatban, különösképpen az élettudományok és az IT szektor területén. A workshop az alábbi témákat érinti: üzleti etikett, kommunikáció, tárgyalások, döntéshozatal, projekt-menedzsment, esettanulmányok.

A rendezvényen a szakértő szívesen válaszol az EU-Japán gazdasági partnerséggel kapcsolatos kérdésekre
(További információ: http://ec.europa.eu/trade/policy/in-focus/eu-japan-economic-partnership-agreement/),  illetve tájékoztatást ad a KKV-k számára elérhető támogatási lehetőségekről.

A rendezvény nyelve angol, tolmácsolást nem biztosítunk.

A rendezvényen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, minél hamarabb regisztráljon, mivel a résztvevők száma limitált!

 

Kérjük részvételi szándékát 2019. május 23. (csütörtök) 12:00-ig a https://jelentkezes.mkik.hu/node/13231 linken jelezni szíveskedjen!

Időpont: 2019. május 28. (kedd)
Helyszín: Nonprofit Gazdaságfejlesztő Szervezetek Háza (4025 Debrecen, Vörösmarty u. 13-15.)

2019-05-29T07:00:19+00:00