Innospark – A kreatív és innovációs készségek serkentése az IKT szektorban

Lezárult nemzetközi projektek

Szeretne innovatív megoldásokkal üzleti sikereket elérni? Érdekli, hogyan fejleszthetné kreativitását, hogy megfelelőképp reagálhasson a dinamikusan változó piaci igényekre? Ha igen, szeretettel ajánljuk figyelmébe az InnoSpark projektet, mely mind a kreativitási, mind pedig az innovációs készségek fejlesztéséhez segítséget nyújt Önnek!

Az információs és kommunikációs technológia (IKT) Európa egyik vezető iparága, következésképpen a fejlett gazdaságokban egyre nagyobb szerepet játszik a gazdasági növekedésben és munkahelyteremtésben.

Ahhoz, hogy megfelelően reagáljanak a környezet által generált dinamikus változásokra és kihívásokra, az IKT cégeknél a humán tehetség kibontakozásához a műszaki készségeken túl támogatni kell az innováció befogadásához szükséges kreativitást, innovációt és a vállalkozói szellemet is, hiszen ezek azok a dolgok, melyek biztosítják az IKT vállalkozások növekedését és versenyképességük javulását.

Az új kihívásokra válaszul az INNOSPARK projekt általános célja, hogy beindítsa a kreatív gondolkodást az IKT szektoron belüli kis- és közepes vállalkozásoknál, ezen keresztül pedig elősegítse az innovációt és az európai high-tech iparágak növekedését és versenyképességét.

Projekt hírei

Pörög az InnoSpark

By | 2016. március 04.|INNOSPARK|

 Nagy lendülettel folyik az ICT szektor kreativitási és innovációs készségeit [...]

Pörög az InnoSpark bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2019-03-14T14:16:59+00:00