Üdvözöljük a

Elrajtoltak a mestervizsgák | Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Elrajtoltak a mestervizsgák

Szerző: Vántus Lilla | 2017. november 23.

Megkezdődtek a kamara által szervezett mestervizsgák, a jelöltek a központi írásbeli vizsgák mellett a gyakorlatban is számot adnak tudásukról. 

Elsőként a pincér mesterjelöltek bizonyíthatták szakmai rátermettségüket két napon keresztül az élőmunka, a díszterítés és a koktél készítés gyakorlati feladatok teljesítésével. A magas színvonalú és látványos rendezvény helyszínét a Hotel Forrás Szeged biztosította.  
Október 10-én a díszterítés feladatban feldíszített asztalokat, „kompozíciókat” az érdeklődő közönség is megtekinthette.  
A gyakorlati vizsgákat az autószerelők folytatják a Magyar Autóklubban, illetve jövő héten a szakácsok is megkezdik a vizsgákat az Art Hotelben.  

A mesterlevél átadóra 2017. november 9-én 14.00 órakor ünnepélyes keretek között kerül majd sor a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében.  
   
A projekt a Nemzetgazdasági Minisztérium finanszírozásában valósul meg az Nemzeti Foglalkoztatási Alap képzési alaprész terhére, a projekt illetve a támogatási szerződés száma:   
NFA-KA-NGM-1/2016/TK/06