Üdvözöljük a

Regisztráljon az Enterprise Europe Network adatbázisába! | Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Regisztráljon az Enterprise Europe Network adatbázisába!

Szerző: Pataki Csilla | 2018. január 12.

Szeretne új nemzetközi üzleti partnereket? Érdeklik a külföldi üzletember-találkozók, tárgyalások? Regisztráljon az Enterprise Europe Network adatbázisba, amelynek segítségével személyre szabottan kapja meg az Ön keresésének megfelelő üzleti ajánlatokat és/vagy nemzetközi eseményeket!

Az Enterprise Europe Network az Európai Bizottság hivatalos vállalkozásfejlesztési hálózata. A Dél-alföldi iroda Szegeden működik, illetve Kecskeméten is található információs pontunk. 

 

A Hálózat jelenleg több mint 60 országban elérhető. A partnerkereső adatbázisunkban jelenleg több mint 7000 üzleti lehetőség található. Keressen Ön is üzleti partnereket!

 

Hogyan kaphat személyre szabott ajánlatokat?

 

Regisztráljon a személyre szabott értesítésekért az újonnan felkerülű profilokról. Ez úgy működik, hogy beregisztrál az adatbázisba, beállítja a megfelelő angol keresőszavakat, beállítja, hogy mely szektor érdekli, mely ország iránt érdeklődik és, hogy milyen gyakran kapjon a kereséshez igazodó találatokat.

 

A kereséseknél külön be lehet állítani, hogy üzleti találkozókról is kapjon értesítést. Itt beállítható, hogy milyen rendezvény érdekli, mely országba látogatna el szívesen.

 

 

REGISZTRÁCIÓ

 

 

 

Bővebb információkért forduljon hozzánk az eenszeged@csmkik.hu e-mail címen, vagy a 62/554-254-es telefonszámon.