Üdvözöljük a

Négy város, négy adótájékoztató a kamarával | Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2018 Február >>
KeSzeCsüSzoVa
   1234
567891011
12131415161718
192021
22
232425
262728    

Négy város, négy adótájékoztató a kamarával

Szerző: Martonosi János | 2018. január 24.

Adótájékoztató rendezvényekkel kezdődött az idei év kamaránkban. Január 11-én Hódmezővásárhelyen és Csongrádon, majd január 24-én Szegeden hallhattak első kézből az idei új adószabályokról a vállalkozások megjelent képviselői. Az eddigi három előadáson több mint 400-an voltak ott a három városban. Az ingyenes tájékoztatót január 31-én Szentesen is megtartja gazdasági önkormányzatunk.

A már megtartott eseményeken az idei változások mellett a tavalyi évben bekövetkezett jogszabályváltozásokról is szóesett. A témák között szerepelt a minimálbér, a családi adókedvezmény, a béren kívüli juttatások rendszerének változása, valamint az első házasok kedvezménye is. Emellett nem maradt el a KIVA, a KATA, az EKHO, a reklámadó, a társasági adó, az adózás rendjének és az ÁFA változásának kérdése sem. Hódmezővásárhelyen és Csongrádon dr. Nagy Péter, a NAV jogi kiemelt referense ismertette a tudnivalókat.

 

Ezekkel az aktualitásokkal találkozhatnak majd a résztvevők a kamara január 31-i szentesi adófórumán is. A programon - ahogy Szegeden is -Szabó Gábor, a NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatóság Tájékoztatási Osztályának osztályvezetője tart majd előadást a legfrissebb változásokról. Az előadáson a hátralékkal nem rendelkező Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarai önkéntes tagoknak és regisztrált vállalkozásoknak vállalkozásonként 2 fő részvételéig a részvétel ingyenes.

 

 

AZ ELŐADÁSOK ANYAGÁT LENTEBB TALÁLJA!