Üdvözöljük a

Megvan a Csongrád Megyei Vállalkozók Szendvicse | Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2018 Március >>
KeSzeCsüSzoVa
   1234
567891011
12131415161718
19
202122232425
262728293031 

Megvan a Csongrád Megyei Vállalkozók Szendvicse

Szerző: Martonosi János | 2017. október 18.

A „Legyen B-terv” elnevezésű I. Vállalkozói Naphoz kapcsolódva versenyre hívta a megye vendéglátó vállalkozásait kamaránk, valamint az Enterprise Europe Network Dél-alföldi Irodája. A cél az volt, hogy megtalálják a Csongrád Megyei Vállalkozók Szendvicsét. A megmérettetés szakmai kategóriáját az algyői Levendula Hotel és Étterem szendvicsei, míg a közönségdíjat a szegedi Anyám tyúkjai háztartási éléskamra és kifőzde szendvicsei nyerték el.

Gazdasági önkormányzatunk és az üzletfejlesztési szervezet ebben az évben először rendezte meg a Vállalkozók szendvicse elnevezésű versenyt, ahol a szakmai díj mellett a közönség díját is elnyerhették az indulók. Ez utóbbiról a vállalkozói nap résztvevői maguk szavazhattak, persze csak azután, hogy megkóstolták a finomságokat. A szakmai zsűri elnöke Bálint Ferenc mesterszakács, a Hotel Forrás séfje volt. A bíráló bizottságban mellette dr. Tráserné Oláh Zsuzsanna, a kamara titkára, valamint Márki Gábor „Gedzo”, a Genyaszenya videóblog megálmodója, a Rádió 88 műsorvezetője volt ott.

 

 

A képen a Levendula Hotel és Étterem finomságai

 

A megmérettetésen 12 féle szendvicset kóstolhatott végig a közönség és a zsűri. A bírálóknak ez alaposan fel adta a leckét, jól szemléltette ezt az is, hogy a közönségszavazáson igencsak szoros eredmények születtek. A pályamunkák között rengeteg különlegesség volt, füstölt marha nyelves, tonhal tatáros és lazacos fogások sorakoztak az asztalokon, de nem hiányoztak a hagyományosabb szendvicsek sem, így például szalámi és sonkás, vagy éppen csirkemelles finomságokat kóstolhattak a rendezvényre látogató vállalkozók. 


Gratulálunk a verseny további indulóinak is:
Bistorant
S&L Party Service Kft.