Üdvözöljük a

InnoSpark - a kreatív és innovációs készségek serkentése az IKT szektorban | Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2017 December >>
KeSzeCsüSzoVa
    123
45678910
111213141516
17
18192021222324
25262728293031

InnoSpark - a kreatív és innovációs készségek serkentése az IKT szektorban

Szerző: Durovic Éva | 2017. augusztus 8.

Szeretne innovatív megoldásokkal üzleti sikereket elérni? Érdekli, hogyan fejleszthetné kreativitását, hogy megfelelőképp reagálhasson a dinamikusan változó piaci igényekre? Ha igen, szeretettel ajánljuk figyelmébe az InnoSpark projektet, mely mind a kreativitási, mind pedig az innovációs készségek fejlesztéséhez segítséget nyújt Önnek!

 

 

Az információs és kommunikációs technológia (IKT) Európa egyik vezető iparága, következésképpen a fejlett gazdaságokban egyre nagyobb szerepet játszik a gazdasági növekedésben és munkahelyteremtésben.

Ahhoz, hogy megfelelően reagáljanak a környezet által generált dinamikus változásokra és kihívásokra, az IKT cégeknél a humán tehetség kibontakozásához a műszaki készségeken túl támogatni kell az innováció befogadásához szükséges kreativitást, innovációt és a vállalkozói szellemet is, hiszen ezek azok a dolgok, melyek biztosítják az IKT vállalkozások növekedését és versenyképességük javulását.

Az új kihívásokra válaszul az INNOSPARK projekt általános célja, hogy beindítsa a kreatív gondolkodást az IKT szektoron belüli kis- és közepes vállalkozásoknál, ezen keresztül pedig elősegítse az innovációt és az európai high-tech iparágak növekedését és versenyképességét.

 

Hogyan működik?

1. Mérje fel kreativitási szintjét az Online Kreativitási Teszt segítségével

2. Az eredmények alapján fejlessze a szükséges területeket az InnoSpark Eszközcsomag segítségével

3. Inspirálódjon és gyűjtsön ötleteket a szektor legjobbjaitól a Jó gyakorlatok gyűjteményében!

 

Részletekért látogassa meg a projekt honlapját  vagy forduljon a projekt menedzseréhez, Đurović Évához (durovic.eva@csmkik.hu +36 30 894 6995).