Üdvözöljük a

Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai rendezvények

<< 2018 Február >>
KeSzeCsüSzoVa
   1234
567891011
12131415161718
192021
22
232425
262728    

Moziba megy a Kommunikációs Klub

2018. február 21.

Ismét kilép a kamara falai közül a kamara Kommunikációs Klubja. A közösség ezúttal a Belvárosi Moziba látogat el február 28-án 15:30-kor. Az esemény jól illeszkedik abba a vonulatba, melyben korábban a Móra Múzeumba és a Szegedi Nemzetibe is ellátogatott a klub.

Károlyi László kapta a Csongrád Megye Gazdaságáért Díjat

2018. február 17.

Károlyi László, a szentesi Legrand Zrt. vezérigazgatója vehette át a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított Csongrád Megye Gazdaságáért Díjat Nemesi Páltól, a gazdasági önkormányzat elnökétől a szervezet Portugál Üzleti Estjén, Szegeden.

Mestervizsga-bizottsági elnöki pályázat

2018. február 13.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Mesterképzési és Mestervizsga Szabályzata értelmében 2018. február 9-i egységes megjelentetési dátummal a következő négy éves ciklusra pályázatot hirdet pedagógia és vállalkozási ismeretek, valamint szakmai mestervizsga-bizottsági elnöki megbízásra, illetve egyben a Mestervizsga Elnökök Országos Névjegyzékébe történő felvételre.

Készüljön fel velünk az uniós adatvédelmi változásokra!

2018. február 9.

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Szegedi Tudományegyetem Munkaügyi Kapcsolatok és Társadalombiztosítási Képzések Intézete regionális tájékoztatót szervez Szegeden, ahol bemutatásra kerül az új GDPR rendelet miatt szükséges feladatok köre, az egyes szektorokat érintő speciális szabályok, a lehetséges gyakorlati megoldások, kitérve a munkavállalók személyes adatait érintő változásokra, illetve más természetes személyek adatainak tárolására, kezelésére, informatikai megoldásokra.

Tagozati és térségi beszámoló ülések a kamarában

A hagyományos tavaszi beszámoló küldöttgyűlést megelőzően kamaránk 2018. februárban és márciusban tagozati üléseket tart a megyében. Az alábbi táblázatban feltüntetett időpontokban várjuk az adott tagozatba tartozó kamarai tagjainkat, illetve a vállalkozások képviselőit.

 

Portugál Üzleti Est a Kamarában

2018. február 20.

Idén is megrendezésre került a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Enterprise Europe Network - Szeged Üzleti Estje, ez alkalommal Portugália hangulatát idézve.

Új pályázat épületenergetikai fejlesztések támogatására

2018. február 13.

Megjelent a GINOP-4.1.2-18 Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása című pályázati felhívás. A március 14-től pályázható kiírás keretében az energiahatékonyságot javító és a megújuló energiafelhasználás növelését célzó tevékenységek támogathatók, így lehetőség lesz az épületek hőtechnikai adottságainak javítására, hőveszteségének csökkentésére, az épületek fűtési, hűtési és használati melegvíz-rendszereinek korszerűsítésére, valamint meglévő bel- és kültéri világítási rendszerek energiatakarékos átalakítására.

Sustain-T - Fenntartható turizmus hálózatosodás és együttműködés kialakításával

2018. február 12.

Kamaránk partnerként vesz részt a Sustain-T nemzetközi Erasmus+ projekt megvalósításában, melynek célja a turisztikai mikro és kisvállalkozások fenntarthatósági teljesítményének növelése a networking és együttműködési készségek fejlesztésének segítségével. 

Tonk Emil Üzleti Pódium - A konfliktusok kezelésének aranyszabályai

2018. február 9.

A 2018. március 20-án megrendezésre kerülő Üzleti Pódium témája ez alkalommal a konfliktusok kezelésének aranyszabályai és az ügyfelekkel való eredményes bánásmód lesz. Az előadást a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában hallgathatják meg az érdeklődők.