Hallgatói tudás hasznosítása a vállalkozások problémamegoldása érdekében

CSMKIK, Egyéb

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Szegedi Tudományegyetem, a SEED Kisvállalkozás-Fejlesztési Alapítvánnyal együttműködésben kísérleti programot hozott létre. A program célja a vállalkozási tevékenységek népszerűsítése, a kis és középvállalkozások mint munkaerőpiaci szereplők vonzerejének fokozása, részben a végzős hallgatók probléma-megoldási kompetenciájának növelése a Szegedi Tudományegyetem és a Csongrád megyei vállalkozások együttműködésével.

A program keretében az SZTE gazdálkodás és menedzsment alapszakon tanuló hallgatóinak lehetőségük nyílik szakdolgozatuk elkészítése során a Csongrád megyei vállalkozások gazdálkodási problémáiban elmélyedni, tapasztalatot szerezni és egyben kapcsolatok építeni.

A program iránt érdeklődő vállalkozások, együttműködő partnerek a https://www2.eco.u-szeged.hu/tudas-hasznositas/ felületen fogalmazhatnak meg olyan, a vállalkozást érintő problémát, amelynek megoldásában a kísérleti program segíthet. (A webes felület egyben további információkat tartalmaz a program főbb mérföldköveiről, a kísérleti program futamidejéről.)

Bízunk benne, hogy kezdeményezésünk elnyerte a bizalmát és Önöket is üdvözölhetjük e program együttműködői között.

Bővebb információk ITT érhetők el.

Az együttműködő szervezetek által megfogalmazott hivatalos levél ITT érhető el.

2019-01-15T09:47:43+00:00