Vállalati és üzleti stratégia tervezés tréning


ÉS TE HOGY VAGY? – BESZÉLGETÉS JAKUPCSEK GABRIELLÁVAL

Ingyenes tréninggel folytatódik a RILIAM projekt (Regional Innovation Laboratory for Industrial Automation and Mechatronics, HUSRB/1602/41/0012) Szegeden. A tavaly júliusban szerb partnerekkel indult program célja a határ mindkét oldalán egy-egy innovációs kompetencialaboratórium felszerelése, valamint a vállalkozói versenyképesség növelése.
A projekt március 27-én Kamaránk Székházában tréningekkel folytatódik, ahol a vállalati és üzleti stratégia tervezés iránt érdeklődőket várjuk.

Időpont: 2019. március 27. szerda
Helyszín: CSMKIK Székház

Délelőtti program
9:00 – 12:15

Stratégiai menedzsment eszközök és módszerek, ahol a stratégiai gondolkodás főbb összefüggései: a vállalat és környezete, a stratégiai tervezési ciklus jellemzői; tervezési és visszacsatolási módszerek, és döntéstámogató eszközök kerülnek terítékre.

Délutáni tréning
13:00 – 16:30

Stratégiai tervezés beágyazása a vállalati működésbe, amelyen helyet kap a vállalati stratégia négy nézőpontja (BSC), lebontása évekre és üzletágakra, és a projektek programozása; valamint a stratégia beágyazása a kontrolling és teljesítményértékelő folyamatokba.

A tréningeket Kránitz Péter (CEQUA Vezetési Tanácsadó Kft., ügyvezető igazgató) szervezetfejlesztési és változásmenedzsment tanácsadó és tréner, üzletmenetfolytonossági irányítási rendszer belső auditor tartja.

A tréningeken való részvétel ingyenes, de korlátozott számban lehetséges, és előzetes regisztrációhoz kötött!

A LÉTSZÁM JELENLEGI TRÉNINGÜNKRE BETELT!

Kérjük a regisztrációs felületen jelezze, hogy a délelőtti, délutáni, vagy mindkét tréningen részt vesz!

A délelőtti és a délutáni tréningekre külön-külön is várjuk a jelentkezéseket az alábbi űrlapon, de az első részben bemutatásra kerülő ismeretanyag segíti a második rész megértését!

Kérdés esetén keressen minket a riliam@csmkik.hu e-mail, vagy a +36 30/7923709 címen!

 

         

Térkép betöltése...


2019-03-25T13:17:36+00:00